Boros bab
Boros bab
Hozzávalók 6 személyre
- 1/2 kg bab
- 1/2 kg hagyma
- 2 ek olaj
- 1 ek pirospaprika
- 5 dl vörösbor
- 1/2 kg kockázott hús
- csipet só
- babérlevél
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
Rászórjuk a pirospaprikát, rátesszük a babot, a húst, és felöntjük egy kis vízzel.
Fűszerezzük ízlés szerint (só, bors, ételízesítő, paprikakrém, gulyáskrém, bors, fokhagyma, kömény) és hagyjuk puhulni.
Amikor már félig puha a bab és a hús, akkor tesszük bele a bort, és puhára főzzük az egészet.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept