Boros bab
Boros bab
Hozzávalók 6 személyre
- 1/2 kg bab
- 1/2 kg hagyma
- 2 ek olaj
- 1 ek pirospaprika
- 5 dl vörösbor
- 1/2 kg kockázott hús
- csipet só
- babérlevél
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
Rászórjuk a pirospaprikát, rátesszük a babot, a húst, és felöntjük egy kis vízzel.
Fűszerezzük ízlés szerint (só, bors, ételízesítő, paprikakrém, gulyáskrém, bors, fokhagyma, kömény) és hagyjuk puhulni.
Amikor már félig puha a bab és a hús, akkor tesszük bele a bort, és puhára főzzük az egészet.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept