Boros bab

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boros bab

Hozzávalók 6 személyre

  • 1/2 kg bab
  • 1/2 kg hagyma
  • 2 ek olaj
  • 1 ek pirospaprika
  • 5 dl vörösbor
  • 1/2 kg kockázott hús
  • csipet só
  • babérlevél

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
Rászórjuk a pirospaprikát, rátesszük a babot, a húst, és felöntjük egy kis vízzel.
Fűszerezzük ízlés szerint (só, bors, ételízesítő, paprikakrém, gulyáskrém, bors, fokhagyma, kömény) és hagyjuk puhulni.
Amikor már félig puha a bab és a hús, akkor tesszük bele a bort, és puhára főzzük az egészet.

1
2

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük