Epres, szívecskés süti (sütés nélkül)

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Házi fátyolmaszk rizspapírból: simább, ragyogóbb bőr, pillanatok alatt »

Ha így teszel, alapozó nélkül is ragyogni fog a bőröd! Tippek egy őszinte szépségbloggertől »

Tökéletesíti a bőrt, fent tartja a festéket: sminkalap készítése pár lépésben »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Lehet más bogyós gyümölccsel, pl. málnával is készíteni.

Hozzávalók 8 személyre:

Alsó réteg

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg margarin
  • 2 cs vaníliás cukor
  • 15 dkg cukor
  • 1 kis doboz epres joghurt

Krém

  • 8 dl tej
  • 2 csomag epres pudingpor
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 kis doboz epres joghurt
  • 20 dkg eper

Tetejére

  • 1 csomag piskótatallér
  • 1 maréknyi eper
Recept idők

Elkészítés:

Az alsó réteg hozzávalóit kevés tejjel jól összegyúrjuk (nekem 1 dl kellett, inkább szárazabb legyen). Egy tálca aljába (22*32-es) nyomkodjuk egyenletesen.

A tejet a pudinggal felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint és a cukrot habosra verjük és hozzákeverjük a már kihűlt pudinghoz. Az epres joghurtba belekeverjük a villával szétnyomott epreket és ezt is hozzákeverjük a pudingos krémhez.

A kész krémet rákenjük az alsó rétegre, végül kirakjuk a tetejét piskótatallérokkal, és eprekkel díszítjük.
Érdemes hűtőbe rakni szeletelés előtt.

Blog.hu ajánló