Szűzérmék hentes módra

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szeretek sütni-főzni, minden új dolgot kipróbálni. Anyukám egyik régi receptkönyvében találtam erre a receptre. Kép nem volt hozzá, így csak az alapanyagok, és az elkészítés egyszerűsége tetszett meg. Nem csalódtam, nagyon finom lett. Párom megnyalta mind a tíz ujját, és nekem is nagyon ízlett. Egy párszor már elkészítettem a barátaimnak is és ők is elkérték a receptet.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 60 dk szűzpecsenye
  • őrölt bors
  • 5 dkg vaj
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 3-4 db ecetes uborka
  • 20 dkg gépsonka
  • 1 csokor petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

A sertéshúst szeld szép, ujjnyi vastag érmékre, hintsd meg sóval, borssal. Az uborkát meg a sonkát metéld olyan vékony csíkokra, amennyire csak tudod.
Egy méretes serpenyőben felolvasztott vajon hervassz finomra vágott vöröshagymát, majd helyezd bele a hússzeleteket, és süsd meg.
Ha a húsok már puhák, szép pirosak, add hozzá az uborkát és a sonkacsíkokat, egy-két percig pirítsd.
Szórd meg felaprított petrezselyemmel, és díszítsd egy kis színes zöldséggel (lilahagymával, pirospaprikával, paradicsomcikkel). Burgonyakörettel tálaljuk.

Blog.hu ajánló