Tojással töltött borda

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Így fesd ki a szemed, ha lelógó szemhéjad van - Nem tűnsz többé morcosnak »

A 79 éves Jane Fonda retus nélkül mutatta meg magát - Most is gyönyörű »

Képeken a H&M Erdem kollekciója! Csodás dizájner darabok »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ünnepi ételnek is ajánlom.

Hozzávalók 4 személyre:

  • A húshoz:
  • 4 szelet sertéskaraj
  • őrölt bors
  • 4 db főtt tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • A bundázáshoz:
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A főtt tojásokat villával összetörjük, a reszelt sajtot hozzáadjuk. Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk. A tölteléket a karajszeletek egyik oldalára halmozzuk, majd a húst félbehajtjuk, széleit fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük. Ezután lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. Aki szereti, a morzsába is tehet reszelt sajtot. Bő forró olajban kisütjük, közben megforgatjuk. Papírszalvétára szedve a zsiradékot leitatjuk róla.

Blog.hu ajánló