Kétborsos-rozmaringos csirkecomb

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

7 perc múlva úgy nézhetsz ki, mint aki 8 órát aludt - Egy smink, amit jó, ha mindenki ismer »

Festékbe mártotta a fehér ruhát: gyönyörű lett a végeredmény »

Házi arcpakolás aknéra és fekete mitesszerre: az aktív szén mindent kipucol »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szerettem volna valami finomat és egyedit, így kísérletezgettem otthon a fűszerekkel. Sokadik próbálkozásomat siker koronázta. Ma már gyakran sütöm, mert nagyon szeretjük.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 tk. ételízesítő
  • 1 tk. só
  • 1 tk. rozmaring
  • 1 tk. színes, durván őrölt bors
  • 3 szem szegfűbors
  • 3 ek. tej
  • 8 db csirkecomb
  • vaj vagy olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A fűszereket összekeverjük, áttörjük mozsárban. A csirkecombokról leszedjük a bőrt, megmossuk. (Bár aki szereti, hagyja rajta, viszont ebben az esetben a bőr alatt is be kell fűszerezni.) Jól bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, betesszük a kivajazott vagy az olívaolajas tepsibe. Lefedjük alufóliával, majd 180 fokon 20 percig pároljuk. Levesszük az alufóliát, majd 200 fokon színt adunk neki. Ha sárgul már a hús, akkor tejjel meglocsoljuk, és sütjük még 20 percig. Így nem szárad ki, és szép aranybarna színe lesz.

Blog.hu ajánló