Kétborsos-rozmaringos csirkecomb

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Egy átlagos nő feküdt le a kamerák elé, de valaki más kelt fel »

Zsírégető séta otthon: napi 12 perc mozgással már látható lesz a változás »

Csodás őszi esküvői dekorok erdei bogyókkal - Ez is lehet romantikus »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szerettem volna valami finomat és egyedit, így kísérletezgettem otthon a fűszerekkel. Sokadik próbálkozásomat siker koronázta. Ma már gyakran sütöm, mert nagyon szeretjük.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 tk. ételízesítő
  • 1 tk. só
  • 1 tk. rozmaring
  • 1 tk. színes, durván őrölt bors
  • 3 szem szegfűbors
  • 3 ek. tej
  • 8 db csirkecomb
  • vaj vagy olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A fűszereket összekeverjük, áttörjük mozsárban. A csirkecombokról leszedjük a bőrt, megmossuk. (Bár aki szereti, hagyja rajta, viszont ebben az esetben a bőr alatt is be kell fűszerezni.) Jól bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, betesszük a kivajazott vagy az olívaolajas tepsibe. Lefedjük alufóliával, majd 180 fokon 20 percig pároljuk. Levesszük az alufóliát, majd 200 fokon színt adunk neki. Ha sárgul már a hús, akkor tejjel meglocsoljuk, és sütjük még 20 percig. Így nem szárad ki, és szép aranybarna színe lesz.

Blog.hu ajánló