Tavaszi spárgás pite

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

Egyetlen segítség minden bőrproblémára: így készíts otthon aloé vera gélt »

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Könnyen és gyorsan elkészíthető tavaszi ebéd vagy vacsora, spárgaszezonban ideális!

Hozzávalók 8 személyre:

  • 0,5 kg leveles tészta (fagyasztott)
  • 10 dkg kecskesajt (lilahagymás)
  • kb. 35 dkg spárga
  • 2 db gomba
  • 1 db paradicsom
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát kiolvadás után vékonyra nyújtottam, kibéleltem vele egy 26 cm-es pitetálat. A tál peremén a lelógó részeket levágtam, és vékony rácsokat formáztam belőle.

A lilahagymás kecskesajtot a tésztára morzsoltam. Erre került jól megmosott és leszárított egész spárga (a fás végek nélkül!). 2 db gombát vékonyra szeleteltem, a spárgás réteget beborítottam vele, ezen a ponton sóztam, borsoztam. Végül 1 paradicsomot vékony szeletekre vágva a tetejére tettem, a rácsokkal beborítottam, és addig sütöttem, amíg a teteje szép barna lett.

Sütés közben nyomon kell követni, hogy a zöldségek levet eresztenek-e, én egyszer leöntöttem róla a felesleges folyadékot.

Blog.hu ajánló