Francia krémes

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Minden idők leghülyébb sminktrendjei, amiket ne próbálj ki soha az életben »

Így tisztítsd és ápold a velúrcsizmát, hogy sokáig újszerű maradjon »

Így hordd télen a nőies, élénk színeket: mindenki felfigyel rá, ha nem szürkében vagy! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 8 személyre:

  • 1 csomag fagyasztott leveles tészta
  • 18 dkg kristálycukor
  • 2 egész tojás
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 6 dl tej
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál zselatin
  • 0,5 l növényi tejszín
  • 3-4 evőkanál porcukor
Recept idők

Elkészítés:

A leveles tésztát kétfelé vágjuk, majd egyenként kinyújtjuk, amilyen vékonyra lehet, megszurkáljuk, világosra sütjük.
Krém: egy lábasba beletesszük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot,majd az egész tojásokkal elkeverjük. Hozzáadjuk a vaníliás pudingot és a tejet, majd sűrűre főzzük.
A zselatint 1 dl hideg vízben elkeverjük, mikróban megmelegítjük, állni hagyjuk.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd kb. 1/3-át a langyosra hűlt sárga krémbe keverjük a kissé kihűlt zselatinnal együtt.
Az alsó lapra rákenjük a krémet,erre a maradék tejszínhabot.A másik lapot kockára vágjuk és rárakosgatjuk a tejszínhab tetejére.Megszórjuk porcukorral.

Blog.hu ajánló