Kihűlt a szerelem! Két év házasság után váratlanul szakított a sztárpár
Zooey Deschanel és Ben Gibbard közösen döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két év házasság után váratlanul szakított Zooey Deschanel és Ben Gibbard, adta hírül a US Weekly.

A bulvárlap értesülései szerint közösen hozták meg ezt a nehéz döntést, és barátságban váltak el, különválásukban pedig nem játszott szerepet harmadik fél.

Hivatalosan is megerősítették a hírt

- Közösen döntöttek így, és nem haragban búcsúztak el egymástól. A szakításukban pedig nem játszott közre másik nő vagy férfi - nyilatkozta a magazinnak egy bennfentes.

Időközben a sztárpár szóvivője hivatalosan is megerősítette szakításuk tényét, azt azonban egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a válópert is benyújtják-e a bírósághoz, vagy csak egy hullámvölgyről van szó.

A 31 éves amerikai színésznőt a Rolling Stone magazin szerint három évvel ezelőtt mutatta be menedzsere a 35 éves amerikai rockzenésznek, párkapcsolatuk pedig olyan szépen alakult, hogy még 2008-ban az eljegyzés mellett döntöttek.

Az italról is lemondott a férje

Alig egy év múlva, 2009 szeptemberében kötöttek házasságot Seattle mellett, ám most már nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évfordulójukat nem együtt ünneplik majd.

Pedig nem mondhatnánk, hogy a Death Cab for Cutie és a The Postal Service nevű indie rock zenekarok énekese nem tett meg volna mindent, hogy boldoggá tegye csinos feleségét.

Ben Gibbard ugyanis még 2008-ban felhagyott az italozással, az önpusztítás helyett pedig maratoni futóversenyeken vett részt.

Ezt is szeretjük