Csak most szakított! Ezzel a pasival vigasztalódik a közkedvelt színésznő
Zoe Saldana csak nemrég bontotta fel eljegyzését, de máris új férfi tűnt fel az oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szakítás a legtöbbször nagyon fájdalmas dolog, a gyönyörű Zoe Saldana úgy tűnik, nem szomorkodott túl sokáig eljegyzése felbontása után.

Az Avatar és a Colombiana című mozik szexi sztárja alig zárta le előző kapcsolatát, máris kéz a kézben látták egy sármos ismeretlennel.

Kéz a kézben távoztak a vacsoráról

Persze néhányan kételkednek abban, hogy a szépség ilyen gyorsan túllépett volna a volt barátjával, Keith Brittonnal töltött éveken.

Az viszont tagadhatatlan, hogy a színésznő egy rejtélyes sármőrrel vacsorázott Beverly Hills egyik felkapott étteremében, ahonnan együtt, kéz a kézben távoztak.

A sármos férfi külsejét elnézve nem nehéz elképzelni, hogy bizonyára pillanatok alatt elvarázsolta az összetört szívű barna sztárt.

És bár a szépség semmit sem mondott arról, mi van közte és jóképű kísérője közt, lesütött tekintete és félmosolya egyaránt bimbózó érzelmekről árulkodtak.

11 éves kapcsolatot zárt le

A színésznő egyébként 11 évig járt előző párjával, Keith Brittonnal - alig 22 éves volt, amikor megismerkedtek.

Tavaly jelentették be eljegyzésüket - rajongóik biztosan nem gondolták, hogy kapcsolatuk egy évvel később véget ér.

Bennfentesek szerint Zoe anyagi problémái mérgezték meg a boldogságukat, de olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a vőlegény nem tudta tovább elviselni a színésznő depresszióját.

Ezt is szeretjük