Már Lenny Kravitz lánya, Zoe Kravitz is villantott
A szende szűzből vadóc punkká változott Zoe Kravitznek nem esik nehezére mutogatni zsenge intim bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokkoló átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben Lenny Kravitz bájos lánya, Zoe Kravitz. Az alig 20 esztendős szépség a harmatos arcú, őzikeszemű ártatlanság szerepébe beleunva stílust váltott, az eredmény pedig több mint megdöbbentő.

Igazi szakadt punk lett belőle

Hosszú fürtjeinek búcsút mondva Lisa Bonet színésznő elsőszülött gyermeke rémálomba illő punk kakastaréjt vágatott magának, amivel leginkább egy félig megkopasztott csirke és a Sex Pistolsos Sid Vicious keresztezéséből létrejött, torzszülött lényre emlékeztet.

Cicivillantások és féktelen bulik

Új frizurájához természetesen öltözködési stílusát is hozzáigazította, mostanában szinte kizárólag igénytelen, szakadt cuccokban lehet látni, amiket egy hajléktalan is fanyalogva húzna fel.

Felhasogatott nadrágok és harisnyák, túlméretezett pólók, nagypapis sapkák – a hajdan tündérszép és kecses lány ilyen és ehhez hasonló, ormótlan ruhadarabok mögé rejti bájait.

Már amikor rejti, mert a vadság Zoe-nál nem merül ki az öltözködésben, hajdani visszafogott magaviselete is gyökeresen megváltozott.

Szexszimbólum apja, a nőfaló Lenny és harmadik férjét fogyasztó anyja, Lisa nyomdokain haladva a feltörekvő híresség is egyre gyakrabban szolgáltat szaftos témát a pletykalapoknak.

Zoe lassan már olyan gyakorisággal villantja ki melleit, hogy Britney, Lindsay és a többiek örömmel fogadnák maguk közé a klubba. A fenti fotón a sztárcsemete hetykén meredező mellbimbói szinte keresztülszúrják a trikóját.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egyelőre még csak négy – nem túl emlékezetes – filmet jegyző színésznő a partizás területén is igyekszik tartani a lépést a nagyokkal. Úgy tűnik, az apai örökség kiütközött rajta, igazi rock&roll csajként számtalanszor örökítették már meg tivornyázás közben mámoros állapotban, vagy amint vodkásüveggel a kezében táncol.
Ezt is szeretjük