Nem akart tovább titkolózni! A meleg színész megmutatta pasiját
Nézd meg, ki ő!
Zachary Quinto hat hónapja él boldog párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zachary Quinto neve a hazai tévénézők számára sem ismeretlen. Számos sorozatban feltűnt, ám az első jelentősebb szerep a 24-ben talált rá. Később a Hősökkel minden addigi sikerét felülmúlta, de a Star Trekben is találkozhattunk vele.

A 35 éves sztárt a napokban Los Angelesben kapták lencsevégre párjával, a szintén színész Jonathan Groff-fal, amint épp négylábú kedvenceiket sétáltatták. Az énekesként is tevékenykedő, 27 éves sztárt az amerikai közönség egyebek közt a Tavasz ébredése című musicalben láthatta, de a Glee című sorozat hozta meg számára az áttörést.

Fél éve talált rá a szerelem

Igaz, a sztárpár még csak körülbelül fél éve van együtt, mégis nagy köztük az összhang, láthatóan jól érzik magukat együtt.

A szexi sorozatsztár bizonyára hölgyrajongók ezreinek a szívét törte össze, amikor 2011 októberében felvállalta homoszexualitását.

Akkoriban sokakat megrázott az eset, amikor egy 14 éves fiú, Jamey Rodemeyer öngyilkosságot követett el mássága miatt.

Zachary az ilyen és hasonló tragédiák miatt érezte szükségét a nyilvános szerepvállalásnak, és úgy döntött, ő sem titkolózik tovább.

Ezt követően a melegek egyenjogúságának élharcosa lett, aktív támogatója például a Trevor Project nevű szervezetnek, amelynek célja, hogy megelőzze a szexuális hovatartozásból fakadó öngyilkosságokat.

Társadalmi problémák

- Mint meleg férfi, úgy látom, hogy nagyon sok munka vár még ránk, és nagyon sok olyan dolog van, amit meg kell ismernünk, illetve tudomásul kell vennünk - nyilatkozta akkoriban a New York magazinnak, és azóta is következetesen igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmi problémákra.

Magánélete mellett karrierje is egyre jobban alakul. Jelenleg egy elátkozott ház bogaras tulajdonosát alakítja az FX csatornán futó American Horror Story című sorozatban.

2013-ban pedig végre egy komolyabb, egész estés moziban is bizonyíthat, ugyanis főszerepet kapott a The Invitation című thrillerben.

Ezt is szeretjük