9 hónapos terhesen érkezett az Emmy-gálára a színésznő - Óriási a pocakja
Yvonne Strahovski mindenórásan érkezett a díjkiosztóra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szolgálólány meséjében Serena Waterford egy sebesülés miatt soha nem eshet teherbe, az őt alakító Yvonne Strahovskinak viszont láthatóan nincs ilyen problémája, hiszen éppen az első gyermekét várja.

Bármikor megszülheti a babát

Yvonne már mindenórás, azonban ez semmiben sem gátolja: a tegnapi Emmy-gálán is megjelent kilenc hónapos terhesen, ráadásul magas sarkú cipőt viselt. A vörös szőnyegen véletlenül a kisbabája nemét is kikotyogta, ugyanis, mikor a riporter arról kérdezte, mikor születik majd meg a gyermekük, ezt válaszolta:

- Most már bármikor megszülethet, de ma estére még megpróbálom bent tartani a kis pasit. Reméljük a legjobbakat. Ó, szóval akkor már a nemét is kikotyogtam. Breaking hír! Kisfiunk lesz - mondta nevetve.

A férje, Tim Loden sem bánta, hogy Yvonne elszólta magát a picur nemét illetően - ő ennyit tett hozzá:

- Szóval akkor kiderült. Igen, kisfiunk lesz. Ha esetleg mégis változna a dolog, akkor szólunk - tette hozzá viccesen.

Yvonne sokáig titkolta a terhességét, még a kollégái sem tudták, hogy várandós. Azt hazudta, hogy azért gyötrik rosszullétek, mert influenzás. Erről május végén mesélt a The Project című műsorban:

- Nagyon izgalmas volt titkolózni a kollégák előtt. Az első trimeszteren ugyanis akkor estem át, amikor a sorozat második évadának utolsó részeit forgattuk. Azt mondtam nekik, hogy rettenetes influenza gyötör, azért vagyok állandóan rosszul. Vicces volt, a közelembe sem mertek jönni, aztán végül kiböktem, hogy terhes vagyok.

Na, onnantól jöttek az "áldott legyen méhednek gyümölcse" poénok - tudjátok, mint a sorozatban. Nehéz volt elrejteni a pocakomat, ráadásul egyfolytában folyt a nyálam - ez a terhesség egyik velejárója, amiről senki nem beszélt nekem ezelőtt - nyilatkozta korábban.

Ezt is szeretjük