Hatalmas tragédia! Örökre elcsúfították a népszerű színésznő arcát
Részletek!
Yvette Gill-t brutális támadás érte, sérülései nagyon súlyosak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Yvette Gillel, a Coronation Street című sorozat sztárjával nem kegyes a sors, még csak 31 éves, de már olyan tragédiákat kellett átélnie, amiket másoknak talán soha.

A népszerű színésznő arca egy életre összeroncsolódott egy pár hónapja történt kegyetlen támadás következtében.

Elmebeteg támadt rá

A csinos színésznőt négy évvel ezelőtt érte az első csapás, amikor elvesztette pár napos kislányát. Gyermeke halálát a mai napig nem dolgozta fel, a tragikus estén is fájdalmát próbálta feledni, amikor barátaival iszogatni ment egy bradfordi pubba.

A színésznő barátaival már hazafelé ment, amikor az utcán egy férfit vettek észre, aki éppen molesztált egy nőt, természetesen nem hagyták annyiban a dolgot és rászóltak a részeg zaklatóra, aki ugyan békén hagyta áldozatát, de a baráti társaság nyomába eredt.

Üres sörösüvegét összetörte egy oszlopon, majd egy váratlan mozdulattal az éles szilánkot Yvette Gill arcába döfte. A színésznő az őt ért sokktól megszólalni sem tudott, mivel nagyon erősen vérzett, barátai azonnal mentőt hívtak hozzá.

Arca örökre összeroncsolódott

A kórházban rögtön megműtötték, de a gyors eljárás ellenére sem tudták teljesen orvosolni a problémát.

A szilánk nem csak a bőrt sértette fel, elvágta az izmokat, az idegeket, illetve a színésznő állkapcsa is eltört.

 

Az egykor modellként is tevékenykedő csinos sztár valószínűleg élete végéig viselni fogja a támadás következményeit, ugyanis az idegek és izmok sérülése miatt nehézségei vannak az evéssel és a beszéddel is, egyelőre úgy néz ki, hogy egész életében fizikoterápiára szorul majd.

A színésznő kezdetben nem akarta nyilvánosságra hozni a vele történteket, de mivel a tettest a mai napig nem fogták el, úgy gondolta, tudnia kell Bradford lakosságának, hogy egy elmebeteg, agresszív férfi él köztük.

Ezt is szeretjük