Kipattant a titok! Ezzel a tévéssel jött össze az X-Factor 17 éves sztárja!
Harry Styles és Caroline Flack között 15 év van, ám egyiküket sem zavarja a korkülönbség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit X-Factor közönségét a döntősök versengése mellett egy elég különös románc tartja lázban: a tavalyi szériából ismert, 17 éves Harry Styles és a 32 éves Caroline Flack szerelme.

A One Direction fiúcsapat sztárja és a népszerű brit műsorvezetőnő nemrég egymásra találtak, és úgy tűnik, egyiküket sem zavarja a köztük lévő 15 év korkülönbség.

Dúl a szerelem

A csinos Caroline-t és fiatal kedvesét legutóbb egy menő londoni hotel éttermében látták együtt, ahol a barátaikkal vacsoráztak.

És bár az asztalnál nem kettesben ültek, szemtanúk szerint elsősorban egymásra figyelnek.

Caroline és Harry állítólag úgy viselkedtek, mint két szerelmes kamasz: többször meghitten bújtak össze sugdolózni, és kizárólag egymással foglalkoztak.

Az este végén pedig együtt távoztak az étteremből, és a közös taxi valószínűleg a szexi műsorvezetőnő lakására vitte őket.

Az idősebb lányokat szereti

Harry eddig sem csinált titkot abból, hogy az idősebb lányok jönnek be neki: amikor korábban arról kérdezték, kik tetszenek neki az X-Factor énekesnői közül, azt felelte, mindannyian túl fiatalok számára.

Ezenkívül azt is elárulta már, hogy a brit X-Factor és a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verziójának műsorvezetőjeként is ismert Caroline bejön neki.

Louis Tomlinson - aki szintén a One Direction csapat tagja - megerősítette a Harry boldogságáról szóló híreket: szerinte a 17 éves énekes máris megtalálta az igazit.

Ezt is szeretjük