Egymásra mutogatnak a mentorok! 2 millió nézőt veszített az X-Faktor
A brit X-Faktor idén sokat veszített népszerűségéből, Simon Cowell a női mentorokat hibáztatja a kudarcért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor tehetségkutató mindenható vezére, Simon Cowell nem elégedett a brit verseny idei nézettségével.

Az MTV zenei csatorna értesülése szerint a szigorú mentor tajtékzik amiért nem nézik annyian a műsort, mint amennyire előzetesen számított.

Kétmillió nézőt veszítettek

Az X-Faktor tehetségkutatót 2004-ben álmodta meg és hozta létre a brit médiamogul és tévéproducer, Simon Cowell azzal a céllal, hogy friss előadókat fedezzen fel, és rejtett tehetségeknek adjon lehetőséget a kibontakozásra.

Az Angliában már nyolcadik évadánál tartó verseny egész eddig be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, idén májustól azonban folyamatosan csökkent a nézettsége: az adatok szerint több mint kétmillió tévénézőt veszítettek.

Simon Cowell jelenleg Los Angelesben tartózkodik, de a tengerentúlról is rajta tartja a szemét a brit X-Faktor csapatán. A The Sun pletykalap azt is tudni véli, hogy a verseny atyja nem elégedett az idei mentorok teljesítményével, a Take That egykori frontemberét, Gary Barlowt és a Destiny's Child dögös énekesnőjét, Kelly Rowlandet is kritizálta.

Cowell a mentorokat hibáztatja

A 12 versenyzővel és a négy mentorral - Gary Barlow-val, Kelly Rowlanddal, Tulisa Contostavlosszal és Louis Walshsal - felálló műsorral kapcsolatban Cowell nem rejtette véka alá a véleményét.

Úgy érzi, Kelly Rowland túlságosan előtérbe tolakszik, saját showműsort csinál, ami idegesíti a nézőket. Nem használ a nézettségnek a két női mentor, Kelly és Tulisa rivalizálása sem. De az is baj, hogy a férfi mentorok nem elég karizmatikusak.

- Simon őrjöng. Biztos benne, hogy az ő mentorkodása alatt ez nem történt volna meg. Tudatta a többiekkel, hogy azonnal hozzák egyenesbe a műsort - nyilatkozta egy Cowellhez közel álló bennfentes a lapnak.

- Az előző évadban közel 14 millióan követték a második élő adást a Szigetországban. Hol vannak most azok a nézők? Nem csoda, hogy Cowell maga alatt van. Éveket áldozot rá, hogy minden kis részlet tökéletes legyen, a legutolsó, amit várt, az a nézettség hanyatlása - fogalmazta meg a mentor érzéseit egy munkatársa.

Ezt is szeretjük