Pikáns pucér fotókon a Titanic teltkarcsú sztárja, Kate Winslet
Szinte földöntúlian tökéletesre retusálták a képeken a 33 éves színésznőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Winsletet először akkor kapta fel a média – bár már előtte is sikert sikerre halmozott -, amikor a Titanic-ban eljátszotta Leonardo DiCaprio kedvesét.

Akkoriban több címlapfotó is készült a hollywoodi mércével teltkarcsú brit színésznővel, aki teljesen felháborodott, valahányszor digitálisan finomítottak erőteljes vonalain, mondván, ő nem akar alkalmazkodni a nádszálvékony amerikai sztárokhoz.

2003 februárjában például egyenesen elnézést kért a rajongóitól, mert a GQ magazin általi fotókon soványabbnak tűnt, mint valójában.

- Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, álszenteskedem, és hirtelen ledobtam 15 kilót, mert ilyet különben sem tennék. Egyszerűen nem akarok ennyire vézna lenni – mondta akkoriban.

Winsletből Deneuve

Nos, azóta eltelt öt év, a sztár pedig egy férjjel és két gyerekkel a háta mögött bizony alaposan átértékelte korábbi véleményét – legalábbis ez jut eszébe az embernek a legutóbbi képeit látván.

A Vanity Fair decemberi száma részére készített műteremfotók – melyeken Catherine Deneuve híres prosti-szerepét idézi, Bunuel: A nap szépe című 1967-es moziból -, egy teljesen új, mondhatni felismerhetetlen Kate Winsletet tárnak az olvasók elé.

Az egyik kihívó felvételen ruha nélkül, csupán harisnyatartóban és magas sarkú cipőkben látható a 33 éves művésznő, és ez szexis is lehetne – ha nem tudnánk, hogy bizony keményen megdolgoztak a retusáló szakemberek a végeredményért. Chris Brickmore, a téma egyik mestere szerint minden egyes testrészén javítottak: az arcáról eltávolították az összes egyedi jellemzőt – ráncokat, redőket és szépséghibákat.

A bőre is túl sima, hogy retusálatlan legyen, nem beszélve a kézfejéről, ahol szintén nyoma sincs ráncoknak. Ráadásul a popsiján is jótékonyan kerekítettek, hogy feszesnek és keménynek tűnjön.A színésznő egyébként egy évtized elteltével újra együtt látható az időközben felnőtté vált DiCaprióval – a Revolutionary Road filmet, melyet férje, Sam Mendes rendezett, előreláthatóan 2009 januárjában mutatják be hazánkban.
Ezt is szeretjük