Sürgősen kórházba kellett vinni Winona Rydert
Mitől lett rosszul?
A hollywoodi színésznőt repülőgépe landolása után rögtön orvosok vették kezelésbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Winona Rydert a magyar nézők számtalan híres film révén ismerhetik, többek között az Ollókezű Edward, a Sellők, az Ártatlanság kora vagy az utóbbi időkből az Alien 4. kapcsán.

Szinte semmit sem változott az eltelt évek alatt

Persze más, kevésbé hízelgő eset kapcsán is hallhattuk a nevét – 2001-ben bolti lopáson kapták, ráadásul a zsebe tele volt receptre kapható pirulákkal. Mindezért egy évvel később három év felfüggesztettre és 480 óra közmunkára ítélték. 

Ezután érthető módon nem nagyon láthattuk kasszasiker mozikban – egészen mostanáig.

Csak nem terhes?

A 37 éves színésznő ugyanis a csillogó nagyvászonra való visszatérésre készül. Ő alakítja majd a hatalmas várakozással kísért, jövőre bemutatandó Star Trek sci-fiben a vulkáni származású Mr Spock földi anyját.

Talán éppen eme mozinak a népszerűsítése kapcsán utazott a minap Los Angelesből Londonba, amikor hirtelen rosszullét fogta el a repülőgép fedélzetén.

A British Airways gépe rendkívüli engedéllyel landolhatott szerda dél körül a Heathrow reptéren, ahol már mentősök várták a színésznőt, hogy azonnal kórházba szállítsák.

Az Uxbridge-i Hillingdon kórház vette fel a hírességet, ahol szakszerű ellátásban részesült. Mivel különösebb okát nem találták annak, miért érezte gyengének magát és fogta el a hányinger, egy óra múlva haza is engedték.

- Igen, Winona Ryder valóban rosszul lett a gépen, ezért elővigyázatossági okokból vitték kórházba, ahonnan azonban már távozhatott. Körülbelül egy óra hosszat volt bent, de most már jól van. Szóval semmi ok az aggodalomra – nyilatkozta Mara Buxbaum, a színésznő szóvivője.

A brit repülőtársaság is megerősítette, hogy a Rydert szállító BA282-es gép elsőbbségi landolást kért, mivel egy hölgyutasuk orvosi ellátásra szorult.

Hogy mi okozta a rosszullétet, csak találgatni lehet: elképzelhető, hogy a hosszú utazás viselte meg a szervezetét, esetleg megint valami gyógyszer volt az oka – merthogy a terhességnek mégiscsak kicsi az esélye. Nemrég szakított ugyanis barátjával, Blake Sennet rockzenésszel.

Ezt is szeretjük