Ezúttal az autópályán parádézott Amy Winehouse
A botrányos életvitelű énekesnő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, most egy autópályán keltett feltűnést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kábítószerek, gyógyszerek, alkohol és cigaretta – Amy Winehouse önpusztító életstílusa és sorozatos botrányai miatt lépten-nyomon a címlapokra kerül. A fiatal énekesnőnek sokak szerint nincs is már sok ideje hátra, ha ilyen rohamtempóban rombolja szervezetét.

Emiatt pedig könnyen Janis Joplin, Jimi Hendrix vagy Jim Morrison sorsára juthat, akik mindannyian a húszas éveik végén jártak, amikor testük végülis feladta a küzdelmet a mértéktelen italozással és a drogozással szemben.

Az utóbbi időben egyre többen aggódnak Winehouse-ért, akinek felépülésében - hiába a rehabilitációk és kezelések – már saját lemezkiadója is kételkedik. Az énekesnőt drogbirtoklás gyanúja miatt május 7-én tartoztatta le a Scotland Yard, a kihallgatása pedig maratoni volt: kilenc és fél órán keresztül zajlott!

A sztár az egész hercehurcát annak a tizenkilenc perces durva videófelvételnek köszönheti, amelyen jól kivehető, hogy kábult állapotban kokaint szív. A sztár szóvivője szerint Winehouse teljes mértékben együttműködött a hatóságokkal, talán csak ennek köszönheti, hogy végül óvadék ellenében kiengedték.

Fesztivál a sztrádán és borzasztó sebhelyek

Két nappal később azonban újabb óriási feltűnést keltett, ezúttal az M40-es autópályán, ahol dugóba keveredett. Természetesen a hedonista sztár képtelen volt nyugodtan kivárni, amíg enyhül a dugó és továbbhaladhat. Idegesen kipattant a kocsijából és előbb dühösen hadonászott, majd autóról autóra járt tüzet kéregetve, hogy végre rágyújthasson egy cigire.

Hatalmas feltűnést keltett ingyenes magánprodukciója, ezért néhány perccel később már rajongók és fotósok hada követte minden lépését, akik megörökítették többek között azt is, ahogyan lila felsőjét felhúzva egy autó motorháztetejének dőlve napozott.

Karján azonban elnyomott cigarettacsikkek okozta sebek és ismeretlen eredetű - egyes vélemények szerint önmaga okozta - karmolások nyomai látszottak, ami megint csak azt támasztja alá, hogy a huszonnégy éves énekesnő még mindig nagyon szét van esve.

Ezt is szeretjük