Mi ütött belé? Arcon vágta rajongóját az ismert színész - Fotókon a bizonyíték
Will Smith megütötte egy túlbuzgó orosz rajongóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith-t úgy ismerjük, aki mindig kapható egy kis viccelődésre, folyton jókedvű és mosolygós. A Man In Black 3 moszkvai premierjén azonban teljesen más arcát mutatta.

Olyannyira kikelt magából, amikor egy rajongója túlzottan kimutatta az iránta érzett hódolatát, vagy egyszerűen csak viccelődött, hogy a dolog tettlegességig fajult.

Arcon csókolta

A 43 éves sztár éppen a vakuk fényében sétált végig a vörös szőnyegen a Men In Black 3 moszkvai promóciójának részeként, amikor egyik rajongója, a tréfacsináló ukrán tévés, Vitalii Sediuk megállította. 

Smith azt hitte, egy újabb kérdésre számíthat a mikrofont szorongató fiatalembertől, ám az nem a szót ragadta magához, hanem a színészt: megölelte, és végül még arcon is csókolta.

Úgy tűnt, el sem akarja engedni, így a Sötét zsaruk sztárja durván ellökte magától, majd arcul csapta.

- Mi bajod, ember? - kérdezte magából teljesen kikelve.

Kis idő elteltével is azt nyilatkozta, a férfi örülhet, hogy nem húzott be neki rendesen. 

Később bocsánatot kért az eset miatt, és már viccelődve mesélte a riportereknek a történetet. Azt mondta, azt hitte, a férfi szájon akarta csókolni, ezért reagált ilyen hevesen.

Madonnát is megviccelte

Vitalii Sediuk egyébként híres arról, hogy sztárok közelébe próbál férkőzni, hogy megcsókolhassa őket - több-kevesebb sikerrel.

Azzal a csínyével vált híressé, hogy Madonnát az énekesnő által leginkább utált virággal, hortenziával ajándékozta meg. A szőke sztárnak hatalmasra kerekedtek a szemei, amikor meglátta, mivel lepte meg Vitalii a Velencei Filmfesztivál sajtótájékoztatóján múlt évben.

Ezt is szeretjük