Mi lesz a két gyerekkel? 14 év után válik a közkedvelt sztárpár
Will Smith és felesége sokáig igyekeztek, hogy fenntartsák a látszatot, de már nem tudnak színlelni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith és felesége, Jada Pinkett válásáról nyár óta keringenek a hírek. Már augusztusban sokkolta a rajongókat a bejelentés, mely szerint az álompár már külön él, és nem sok választja el őket a szakítástól.

A pár 1997-ben fogadott egymásnak örök hűséget, két gyermekük született. Fiuk, Jaden Christopher 13 éves, kislányuk, Willow Camille még csak 11 esztendős. Minden bizonnyal rájuk is igen rossz hatással van a szüleik közötti elmérgesedett viszony, illetve a magazinok folytonos találgatásai. Édesanyjukat ráadásul hírbe hozták Marc Anthonyval, a pletykalapok szerint ugyanis egymásba szerettek a Trinity kórház című sorozat forgatásain.

Egy ismerősük tálalt ki

A következő hónapban a Legenda vagyok sztárja és felesége egyaránt cáfolták a híreszteléseket, azt nyilatkozták, hogy nagyon is jól megvannak.

Most azonban újabb fordulat történt az ügyben: a Star Magazine szerint már nem leplezhetik tovább, hogy kapcsolatuk helyrehozhatatlan válságba került.

14 év házasság - és nem kevés küzdelem - után a 43 éves filmcsillag és 40 éves felesége úgy döntöttek, tényleg elválnak.

- Már túl régóta színlelik a boldogságot, többé nem akarnak hazudni - nyilatkozta egy közeli ismerősük.

Állítólag azért mutatkoznak egyelőre még olykor együtt, mert a válás megviselné a karrierjüket, ugyanakkor már mindketten belátják, hogy nincs visszaút.

Nem akarnak tovább színlelni

Eljött az ideje, hogy véget vessenek a rossz házasságnak, ami ismerőseik véleménye szerint jó ideje macska-egér harchoz hasonlít, és már régóta nyílt kapcsolatban éltek. Valószínűleg hamarosan elindítják a válópert, ami feltehetően csúnya és hosszadalmas lesz, mivel 520 millió dolláros, átszámítva 117 milliárd forintos közös vagyonon kell osztozniuk.

- A külvilágnak igyekeznek jó képet mutatni, ugyanakkor odahaza, a zárt ajtók mögött folyton marakodnak - árulta el az anonimitását kérő bennfentes.

Sőt, egy szemtanú állítása szerint a színész már a jegygyűrűjét sem hordja.
Furcsa módon  a pár mégis együtt ment szórakozni pár nappal ezelőtt: Miamiban voltak egy bárban, David Guetta koncertjén.

Ezt is szeretjük