Vizsgálódik a gyámhatóság az ismert színész házaspárnál
Íme, a részletek!
Will Smith lánya, Willow olyat posztolt, amit nem kellett volna.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vizsgálódik a gyámhatóság Los Angeles-i szervezete Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith körül, értesült a Radar Online.

A vizsgálódás oka, hogy a színész házaspár 13 éves lánya, Willow olyan képet posztolt az Instagramra, amin egy 20 éves, pólót nem viselő férfival látható egy ágyban - a férfi egyébként Moises Arias színész.

Az ominózus posztsorozat egyik fotója - azóta már törölték
Will Smith és Jada Pinkett Smith 1997 óta házasok

A kommentelők rögtön ráugrottak a témára, és szinte azon versengtek, ki tudja jobban lehúzni a sztárcsemetét. Jada Smith viszont rögtön lánya védelmére kelt.

- Na, az a helyzet, hogy semmi szexuális nem volt sem a képben, sem a helyzetben. Szóval itt mindenki a saját mocskos gondolatait vetíti rá az egészre. Pontosan úgy reagálnak az emberek, mintha rejtőzködő pedofilok lennének, és ez egyáltalán nem jó - kelt ki magából május 7-én.

Végül a kiposztolt - és azóta eltávolított - fotó olyan nagy felhördülést váltott ki, hogy ennek kapcsán most vizsgálódást indított a Los Angeles-i Gyermek- és Családvédő Szervezet - Los Angeles Department of Children and Family Services -, és állításuk szerint nagyon komolyan veszik az ügyet.

- Will és Jada Pinkett Smith rendkívül együttműködőek a hatósággal. Persze nem túl boldogok, hogy a szülői hozzáértésüket kérdőjelezik meg, de megértik - árulta el egy bennfentes a Radar Online-nak.

Sztárapukák és gyerekeik

Rengeteg sztár akad, aki szülő is egyben, és úgy próbálnak érvényesülni a showbizniszben. Galériánkban összegyűjtöttünk néhány sztárapukát!

Fotók: contactmusic.com, chinatopix.com

Ezt is szeretjük