Whoopi Goldberg adásban rendezett jelenetet - Üvöltözni kezdett a vendégével
Elszabadultak az indulatok a The View legutóbbi adásában.

whoopi-goldberg-view-balhe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Apáca show-filmek egykori sztárja, Whoopi Goldberg ugyan még mindig forgat hébe-hóba, azonban ideje nagy részét leköti a műsorvezetés - ő az idén már tíz éve futó The View című talk show egyik háziasszonya.

Így kiakadt a tegnapi vendégére

Habár a műsor történetében többször is akadtak már összeugrások, a tegnapi eset vitte a pálmát, amikor Whoopi Goldberg egyenesen üvöltözni kezdett a meghívott vendégével, Jeanine Pirro bírónővel. A híresen Trump-párti Pirro elkezdte dicsőíteni az adásban az elnököt: közölte, hogy még sohasem állt ilyen jól az ország mérlege, mint mióta az egykori ingatlanmogul átvette a stafétát.

whoopi-goldberg-view-balhe-nagy

Whoopi Goldberg először csak finoman emlékeztette a bírónőt arra, hogy az általa felsorolt pontok még Obama nevét dicsérik, de, amikor Pirro kötötte az ebet a karóhoz, és közölte, hogy csak azért nem ismeri el Trump nagyságát, mert vakon gyűlöli, és elhisz minden kitalált hírt róla, Goldberg szörnyen kiakadt. Miután rasszista mondatok is elhangzottak, a színésznő már nem bírta tovább türtőztetni magát: elkezdett üvöltözni a nővel, hogy azonnal távozzon a műsorból, és hagyja el az épületet is.

- Harminc éven át voltam bíró. Részt vettem gyilkosok és drogkartellek vezetőinek a tárgyalásain is, mégsem beszéltek velem így még soha. Fel vagyok háborodva! - nyilatkozta a Page Sixnek a műsor után.

Ezt is szeretjük