Az életéért küzd Whitney Houston 21 éves lánya! A kádban találtak rá eszméletlen állapotban
Részletek
Újabb hír Bobbi Kristina Brownról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint azt megírtuk, a hétvégén eszméletlen állapotban találtak rá Whitney Houston 21 éves lányára a háza fürdőkádjában.

Whitney Houston fel is lépett a lányával

Bobbi Kristina Brownt újraélesztették, majd azonnal kórházba szállították, és hétvégén arról szóltak a hírek, hogy bár intenzíven kezelik, de állapota stabil.

Kómában tartják az orvosok

Most azonban nem hivatalos források egyebek közt a BBC-nek megerősítették, hogy Bobbi Kristinát mesterséges kómában tartják az orvosok, nehogy tovább nőjön az agyában keletkezett duzzanat.

Az ET online amerikai lap úgy tudja, a lány édesapját, Bobby Brownt, valamint férjét, Nick Gordont már arra kérték, hogy készüljenek fel a legrosszabbra, mert minél tovább marad kómában Bobbi Kristina, annál valószínűbb, hogy nem nyeri vissza többé az eszméletét.

A családtagok imádkoznak a felépüléséért, ugyanakkor állítólag már elkezdtek gondolkodni azon, milyen intézkedésekre lesz szükség, ha Whitney Houston egyetlen lánya meghal.

Whitney Houston három éve halt meg

- Mindenkitől azt kérnénk, tartsák tiszteletben a magánéletünket. Hagyják a családunkat, hogy feldolgozzuk a történteket, és a lányom megkapja mindazt a szeretetet és támogatást, amire most szüksége van - állt Bobby Brown közleményében.

Szomorú egybeesés, hogy Whitney Houstont is hasonló körülmények között érte a tragédia: 2012. február 11-én holtan találták egy Los Angeles-i hotel fürdőkádjában, a véréből kokaint és különféle gyógyszereket mutattak ki.

Azt nem tudni, hogy Bobbi Kristina állapotát mi idézte elő, az orvosok nem nyilatkoznak, hogy véletlen baleset történt, vagy öngyilkos akart lenni.

Sztárok, akiknek életéből filmet forgattak

Nemrégiben jelent meg a Whitney Houston életéről szóló film, de nem ő az egyetlen sztár, akiről film készült. Nézd meg a képes összeállítást, kinek hogyan sikerült azonosulnia a szereppel!

Ezt is szeretjük