Élőholt roncsból szexi díva lett Whitney Houston

Régi és új fotók

Bár sokan már temették, a gödör legmélyéről sikerült felkapaszkodnia a nyolcvanas évek popcsillagának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak idején kevesen gondolták volna, hogy Whitney Houston, a nyolcvanas-kilencvenes évek sztárja, aki Kevin Costnerrel szerelmeskedett a Több mint testőrben, olyan mélyre süllyed, mint azt az ezredforduló után tapasztaltuk.

Csinos, üde és magabiztos – Whitney Londonban

Feltehetően azt sem sokan hitték, hogy az ünnepelt dívából lett drogos roncs ki tud majd kapaszkodni a maga ásta feneketlen gödörből, és újra közönsége elé mer állni. De ha Britney Spearsnek sikerült, akkor neki miért ne ment volna?

Erejéért tiszteletet érdemel

És valóban! Annyi pocsék év után a 45 éves sztár végre megint régi fényében tündököl, sőt mintha egy nagy löket önbizalom is költözött volna bele, ami csak még szexisebbé teszi.

Erről mindenki meggyőződhetett, aki abban a szerencsében részesült, hogy ott lehetett a Grammy-díjas művésznő legújabb stúdióalbumának leleplezésén a londoni Mandarin Oriental Hotelben.

Szépségét és üdeségét látva szinte hihetetlen, hogy ez az életvidám és bájos nő miképp csúszhatott bele a szex, drog és rock & roll poklába. Persze, mint kiderült, néminemű hitvesi segítséggel sikerült neki mindez. Exe, Bobby Brown ugyanis házastársi kötelezettségének tekintette, hogy megismertesse csinos feleségét a drogozással és az elvadult bulikkal.

Brown uraság azonban már a múlté, ráadásul Houstonnak 2006-ban azt is sikerült elérnie, hogy őt jelöljék ki közös lányuk, Bobbi Kristina gyámjául. Zeneileg pedig most érezte magát elég összeszedettnek ahhoz, hogy sorrendben hetedik stúdióalbumát, az I Look to You-t piacra dobja.

Bár néhány kiszivárogtatott felvétel alapján egyesek úgy vélik, a sztár hangja már nem a régi, Clive Davis zenemogul, aki anno felfedezte tehetségét, másképp gondolja.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Aki egyszer meghallgatja a lemezt, többé nem felejti el. Különösen az I Didn't Know My Own Strength – Nem tudtam, mennyi erő van bennem – című dalt, mely valóban Whitney életéről szól. Tény, hogy megbotlott, de képes volt felállni – méltatta a férfi.

Ezt is szeretjük