"Whitney hamisabban énekel, mint egy döglött patkány"
Whitney Houston drogproblémái után tavaly tért vissza a showbizniszbe, de egyesek szerint nem kellett volna.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston néhány éve még csontig lefogyott drogosként lődörgött, és nem sokan hitték volna, hogy kikecmereg a gödörből.

Aztán az egykor sikert sikerre halmozó énekesnő mégiscsak legyőzte démonait, és hat év kihagyás után, 2009-ben piacra dobta I Look To You című stúdióalbumát, januárban pedig, az eredeti megjelenés 25. évfordulójára, ismét a polcokra került debütáló lemezének jubileumi kiadása. A visszatérést megkoronázandó decemberben világkörüli turnéra indult a 46 éves sztár - ám sokak szerint talán kicsit elkapkodta a dolgot.

Megállt, hogy igyon

Az ausztrálok szerint legalábbis bizonyosan. Whitney Houston február 22-én Brisbane-ben lépett fel, de a Nothing But Love elnevezésű koncertsorozat ezen állomásán egyértelműen nem a szereteten volt a hangsúly - már ami a nézőket illeti.

Bár a Michael Jackson tiszteletére előadott két dal, a The Way You Make Me Feel és a Wanna Be Starting Something tetszett a közönségnek, a végére igencsak kifáradt a sztár. Az még hagyján, hogy alig fél tucat sláger eléneklése után közel félórás szünetet tartott. De a koncert végére tartogatta legnagyobb sikerét, a Több mint testőr film jól ismert betétdalát, amit nem kellett volna.

Már az elején meglehetősen kifulladtan vágott bele a nótába, de a legtöbben botrányosnak találták, hogy - amint a videón is hallható, 2:30 környékén - éppen a stratégiai pillanatban egyszerűen abbahagyta az éneklést. Állítólag azért, hogy igyon egy kis vizet, és letörölgesse az izzadságot a homlokáról - majd nagy nehezen mégiscsak befejezte az előadást, háttérénekesei erős támogatásával.

Megoszlanak a vélemények

Annak ellenére, hogy a sztár menedzsmentje lenyűgözőnek találta Whitney Houston fellépését, a koncert közönsége egyáltalán nem volt elragadtatva. Különféle közösségi oldalakon teret is adtak csalódottságuknak, és kínosnak, szörnyűnek ítélték meg az előadást, egyikük szerint az énekesnő hamisabban énekelt, mint egy döglött patkány. Egyesek megemlítették azt is, hogy visszakérik a pénzüket, mert nem ezt ígérték nekik a szervezők.


De az AP hírügynökség ausztráliai tudósítója sem nyilatkozott lelkesen: véleménye szerint Whitney Houston meglehetősen zavartnak tűnt a színpadon, és több zenésze nevére sem emlékezett, amikor bemutatta őket. A Courier Mail újságírója szerint a sztár olybá tűnt, mintha nem is ezen a bolygón járna - a koncert pedig egész egyszerűen nevetséges volt. Természetesen a negatív vélemények sem befolyásolják Houstont, aki február 24-én, azaz holnap Sydney-ben próbálja bizonyítani az ausztráloknak, hogy igenis képes még elvarázsolni a zenekedvelőket.
Ezt is szeretjük