Ráijesztett nézőire a népszerű műsorvezető - Furcsa viselkedése miatt kért bocsánatot
Wendy Williams ismét furcsán viselkedett a kamerák előtt.

wendy-williams-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wendy Williams az Egyesült Államok egyik legsikeresebb talk show-ját vezeti, a hírességektől kezdve a szépségápoláson át az életmódtanácsokig rengeteg témát érint, így elég nagy rajongótáborra tett szert. Főleg nők nézik a műsorait. Azonban a december 20-ai adásban többször is hibázott, beleakadt a mondatokba, de volt, hogy pár másodpercig nem beszélt, közben pedig kimerevedtek a szemei. Több nézőjére is ráijesztett. Az 54 éves tévés most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmagyarázta, mi okozta a furcsa viselkedését.

Az Instagramon kért bocsánatot

A sztár Instagram-oldalán egy hosszú posztban kért elnézést a nézőitől, hogy a december 20-ai adás nem úgy sikerült, ahogy ezt eddig megszokhatták tőle, emellett egy fotót is feltöltött, melyen az olvasható, hogy "Szeretlek benneteket azért, mert néztek".

Wendy Williams a műsor alatt többször is olyan arcot vágott, amikor látszott rajta, hogy nincs jól. Emellett sokszor akadozva mondta a mondatokat is.
Wendy Williams a műsor alatt többször is olyan arcot vágott, amikor látszott rajta, hogy nincs jól. Emellett sokszor akadozva mondta a mondatokat is.

- Én azért vagyok ott a TV képernyőjén nap mint nap, hogy nevettessek, szórakoztassak, és örömet okozzak. Ahogy ezen a héten már korábban mondtam, fáradásos törés van az egyik felkaromban, ami pokolian fáj. Soha életemben nem törtem el egy csontomat sem - fogalmazott az Instagram-posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

To My Wendy Watchers, I sincerely apologize if you feel that today's show was less than stellar. I’m on your TV screens every day wanting to spread laughter, entertainment and cheer. As I reported earlier in the week, I have a hairline fracture on my upper arm, which hurts like hell. I’ve never broken a bone or experienced a fracture in my life. In the key place where the fracture is, and trying to scurry around and do too much, I am now paying the price. I've never taken a pain medication in my life (except when I got snatched over 20 years ago) until this week. I did that to power through and try to deliver a great show for you, against the better judgement of the many people around me who genuinely care for my well-being. I really do ride or die for my craft and give 200%. Not to mention everyone is aware at this point about my thyroid condition (don’t cry for me Argentina). For all my fellow thyroid sufferers, you know what the deal is. And for those that don’t: I encourage you to please read up. Needless to say, whatever today's performance was with the legendary The Lox, who said such nice things, I have no regrets and I appreciate everyone’s genuine concern for my wellness and care. I promise you a better Wendy in 2019. I will get some much needed rest and healing over these next couple of weeks. (Yes I am definitely juicing over the next couple of weeks). Sorry again. I love you all. Happy Holidays!

Wendy Williams (@wendyshow) által megosztott bejegyzés,

Azt is leírta, hogy a fáradásos törése miatt sosem vett be fájdalomcsillapítót, ezen a héten viszont már muszáj volt neki. Megköszönte mindenkinek az aggódást, emellett leírta azt is, hogy a karácsonyi szünetben kipiheni magát, azért, hogy 2019-ben újult erővel induljon neki a munkának.

Nem ez volt az első eset, hogy Wendy Williams a kamerák előtt lett rosszul, 2017 októberében élő adásban ájult el, ekkor egy reklámszünettel szakították meg az adást. Akkor azt nyilatkozta, hogy túlságosan melege volt, később viszont kiderült, hogy nem teljesen egészséges, pajzsmirigy-túlműködése van.

Ezt is szeretjük