Brutálisan összevert egy diákot A pankrátor sztárja
A színészként is dolgozó kidobóember nem engedte be a tanulót a szórakozóhelyre, nemsokára folyt a vér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő bűncselekményről számolt be 2009. július 9-én a New York Post: Wass Stevenst letartóztatták, miután brutálisan fejbe vert egy egyetemistát New Yorkban.

Jobbra Darren Aronofsky társaságában, aki szerepet adott neki A pankrátorban

A 45 éves amerikai színész és hírhedt kidobóember állítólag egy selyemkötél fémvégével zúzta be a 24 éves Peter Pak koponyáját, aki a San Diegó-i Kaliforniai Egyetem hallgatója.

Paket súlyos sérülésekkel szállították a St. Vincent kórházba, állapota azonban nem volt életveszélyes. Az áldozat többek között kínzó fejfájásról panaszkodott a New York Post újságírójának.

Elmondása szerint az incidens hajnali fél három körül történt, miután összeszólalkoztak azon, hogy Stevens nem akarta beengedni Paket és barátait a szórakozóhelyre.

- Nagyon megalázóan beszélt velem, szemrebbenés nélkül elküldött melegebb éghajlatra. Veszekedni kezdtünk, majd arcon csapott a kötél fémes végével. Betört a fejem és a földre estem! – idézte fel a történteket a hallgató.

Ügyvédje szerint ártatlan

Ezzel szemben Stevens ügyvédje, Sal Strazzullo szerint ügyfele százszázalékosan ártatlan az ügyben. Azzal érvelt, hogy Stevenst nem véletlenül engedték el óvadék nélkül, hiszen meglehetősen gyenge lábakon áll vád.

Wass Stevens Mark Wasserman néven látta meg a napvilágot, és korábban bokszoló volt. Feltűnt többek között A pankrátorban, ahol Mickey Rourke menedzserét játszotta. Néhány éve pedig Nicolas Cage öccsét alakította a World Trade Center című Oliver Stone-filmben.

A közeljövőben a Brooklyn's Finest című új Richard Gere-moziban láthatjuk, amelyben feltűnik még Wesley Snipes, Ethan Hawke és Don Cheadle is.

Ezt is szeretjük