Botrányba fulladt Putyin keresztlányának esküvője - Pedig tündérmesébe illett volna

A menyasszony meglepetésén az egész násznép ledöbbent.

vlagyimir-putyin-keresztlanya-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 13-án, pénteken egybekelt Vlagyimir Putyin csinos keresztlánya, Ksenia Sobchak és a színházigazgató, Konstantin Bogomolov. A menyegzőről eddig csak a csodás, esküvői ruhás felvételek kerültek ki, most azonban kiderült, hogy igazi botrányba fulladt a parti vége - köszönhetően a menyasszonynak.

Botrányba fulladt az esküvő

Ksenia ugyanis úgy döntött, hogy egy szexi meglepetéssel készül újdonsült férjének, és egy kiépített kis színpadon megmutatja neki, mire számíthat a nászéjszakán. Így tehát fehérneműre vetkőzött, és belekezdett a megkoreografált sztriptíztáncába.

Az esküvőt ráadásul a Moszkvai Múzeumban, az ország legidősebb múzeumában tartották meg, így még polgárpukkasztóbb volt a cselekedete. A vőlegény édesanyja és édesapja annyira kiakadtak a neglizsés felvonulása láttán, hogy szó nélkül elhagyták a menyegző helyszínét.

A produkciót már csak tetézte, hogy Irina Allegrova Come into Me című dalára vonaglott a vendégek szeme láttára, ami a szexuális behatolásról szól.  A többiekkel ellentétben a férjnek, Konstantinnak azonban úgy tűnt, hogy tetszett az előadás, ugyanis nevetve csatlakozott a szerelméhez a színpadon.

Valószínűleg nem vette észre, hogy a szüleit annyira megbotránkoztatta a performansz, hogy elhagyták a helyszínt. Később sem valószínű, hogy összevesztek a polgárpukkasztó előadás miatt, ugyanis a férfi ezzel a képaláírással osztotta meg a közös fotójukat:

- Ez a fotó hűen ábrázolja életem legfontosabb napjának nagy momentumát. Hálás vagyok mindenkinek, aki megértette, mit miért csináltunk. Higgyétek el, mindent, ami történt ezen a napon, azt a szeretet vezérelte. Nagyon büszke vagyok a csodás feleségemre, aki gyönyörű, szabadelvű, vicces, okos, tehetséges és őszinte. Szeretlek - írta a közösségi oldalán.

A produkció főként azért volt meglepő, mert előtte igazi, tradicionális, tündérmesébe illő menyegzőt láthattak a vendégek. A menyasszony hosszú uszályos ruhában, fátyollal eltakarva érkezett egy lovashintón, így senki nem feltételezte, hogy fehérneműben is láthatják aznap.

Ők Vlagyimir Putyin lányai

Az orosz elnök gyermekeit ritkán látni - nézd meg, milyen szép Mariya és Jekatyerina!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük