Szétroncsolódott Vivica Fox szája a műtétektől
A szexi sztár úgy döntött, hogy csökkenti duzzadt ajkainak méretét, a plasztika miatt azonban szörnyen elcsúfult a szája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok más hibbant hírességhez hasonlóan az egykor szexi bombázó színésznő Vivica Fox lába alól is kezd kicsúszni a talaj, már ami a plasztikai műtéteket illeti.

Jobb oldalon: iszonyúan szétroncsolódott Vivica Fox szája

Néhány héttel ezelőtt mi is megmutattuk a színésznő bizarr hajkoronáját, Fox ugyanis szinte megkopaszodott a sok ráncfelvarrástól.

A kép hatása alól pedig még csak fel sem ocsúdtunk, Fox máris újabb szörnyűséggel sokkolta a világot.

A régebbi fényképein is jól látszik ugyanis, hogy a sztár kollagéninjekciókkal turbózta fel mesterségesen szájának ajkait.

Ám a legutóbb róla készült kép alapján úgy néz ki, hogy meggondolta magát.

Ezért sebészeivel lecsökkenttette duzzadt ajkait, amelyek húsos piócaként szinte szétrepedtek.

A végeredmény azonban talán még sokkolóbb lett, mint a felfújt változat: Fox felső ajka ugyanis jelentős mértékben roncsolódott a műtéti beavatkozás miatt!

Vajon mi vitte rá az újabb műtétekre?

Az egészben a legszomorúbb, hogy a színésznő 44 éves, tehát a kora miatt egyáltalán nem kellett volna ilyen mértékben tönkretennie saját magát.

Persze tudjuk jól, hogy a hollywoodi showbiznisz kegyetlen szabályokat diktál azoknak, akik bent akarnak maradni.

Fox legemlékezetesebb alakítását Quentin Tarantino véres bosszúfilmjének, a Kill Bill első részében láthattuk, de szerepelt például a Batman és Robinban, a Függetlenség Napjában és számos horrorfilmben is.

2007 márciusában őt is letartóztatták ittas vezetésért, miután egy rendőrautó mellett száguldott el a megadott sebességhatárnál sokkal többel, a szondáztatás során pedig azonnal kiderült, hogy véralkohol szintje magasabb volt a megengedettnél.

Ezt is szeretjük