3+1 ok, hogy mostantól a mobiloddal fizess (x)
Mobiltelefonunkkal már nemcsak szeretteinket hívjuk, vagy a híreket követjük, de fizethetünk is vele. Sőt, most akár még nyerhetünk is!

cover Visa Global XB Shoot Thailand Phuket 0131 Muy Thai Payment
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy mobiltelefonunk nélkül induljunk el otthonról, az ajtón kilépve ott van a kezünkben, a zsebünkben vagy a táskánkban. Nélkülözhetetlen kommunikációs eszközünk ma már könnyen lehet egyben digitális pénztárcánk is. A Visa szakértői 3+1 érvet sorolnak fel, miért érdemes fizetéskor a mobiltelefont használni.

1. Egyszerű: a telefon mobiltárcájához elegendő egyszer hozzáadni a kártyaadatokat, és máris gyorsan, egyetlen érintéssel fizethetünk.

2. Kényelmes: régen a pénztárca volt ott mindenki zsebében, aztán jött mellé a mobiltelefon. Mostanában már elég a kettő közül csak a telefont magunkkal vinni, ha vásárolni szeretnénk. 

183 Visa Fitness 1386 120dpi-874293929 840x560

3. Biztonságos: a Visa kártyával végrehajtott fizetés biztonságát a Visa Token Szolgáltatása garantálja, amelynek keretében a kártyabirtokos 16 számjegyből álló kártyaszámát egy biztonságos „tokennel” helyettesítik. Mivel a tokennek köszönhetően a kártyaszám nem tárolódik az okoseszközön, így a telefon elvesztése vagy eltulajdonítása esetén sem kerülhetnek a kártyaadatok csalók birtokába.

+1 Most pedig akár egy Toyota Yarist vagy több száz további ajándék egyikét nyerheti meg (1.), aki Visával fizet mobiltelefonnal vagy okosórával.

A nyereményjátékon a visa.hu hivatalos weboldalon előzetesen regisztrált kártyával történő érvényes, 200 Ft feletti Visa egyérintéses mobilfizetések vehetnek részt. A szabályok egyszerűek, a regisztráció gyors, a játékban való részvétel pedig nagyon kényelmes.

KV Visa Tokyo Promo 2021 HU 840x560 v1

A Visa által kifejlesztett megoldás segítségével a résztvevők teljesen biztonságosan regisztrálhatnak a Visa 16 jegyű kártyaszámukkal a Visa oldalán. Így a továbbiakban nem kell egyesével hozzáadnunk a nyugtákat minden egyes vásárlás után, hanem azok automatikusan beleszámítanak a játékba. A sikeres regisztráció után a játékos minden, a játékszabálynak megfelelő, 200 Ft feletti, Visa kártyával történő érintéses mobilfizetése számít a játékban.

A győztesekre egy Toyota Yaris (fődíj) mellett 50 Samsung okostelefon és még számos különböző nyeremény vár. Minden héten a legtöbb érintéses mobilfizetéssel rendelkező 100 résztvevő nyer, az első 10 résztvevő okostelefont, a további 90 játékos pedig „Tokyo 2020” logóval ellátott ajándékokat. A Toyota Yaris autót pedig az nyeri, aki a legtöbb alkalommal hajt végre ilyen tranzakciót a nyereményjáték teljes időszaka során, ami 2021. augusztus 10-ig tart.

17 GROCERY PAYMENT OVERHEAD MOBILE WESTERN 0009 RETOUCHED small
Fotó: Agata Smaga

Ne feledd, a Visa egyérintéses mobilfizetését használva gyorsan, kényelmesen és biztonságosan fizethetsz, regisztráció után pedig a nyereményjáték részese is lehetsz!

(1.) A nyeremények, valamint a nyereményjátékban való részvételre jogosító fizetési tranzakciók részletes leírását a https://www.visa.hu/promotions/nyeremenyjatek-2021/terms.html oldalon található szabályzat tartalmazza.

Ezt is szeretjük