Durván megsértette a színésznőt az újságíró! Élő adásban vágott neki vissza
Viola Davist csúnyán megsértette egy újságíró.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kétszeres Oscar-jelölt színésznőt, Viola Davist, aki az ABC amerikai csatorna legnagyobb őszi dobásának számító Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat főszerepét is játssza, a New York Times egyik kritikusa "nem egy klasszikus szépség"-nek titulálta.

Majd azt is kifejtette, hogy Halle Berry és Kerry Washington sokkal szebbek Davisnél. Hogy milyen is a klasszikus szépség, azt az újságíró nem fejtette ki, de nem biztos, hogy okos húzás különböző karakterű színésznőket ilyen módon összehasonlítani. Arról nem is beszélve, hogy Kerry Washington 12 évvel fiatalabb Violánál.

Davist egész Hollywood kemény, határozott és sokoldalú színésznőként ismeri, nem is meglepő, hogy élő adásban válaszolt az őt ért kritikákra.

- A "nem egy klasszikus szépség" egy divatos kifejezés arra, ha valakit csúnyának tartunk. Ez a kifejezés megbélyegzi és lealacsonyítja az embert. Fiatalon én is ezt éreztem, de ma már nem hagyom magam. Hiszen végső soron csak mi magunk határozhatjuk meg önmagunkat - mondta a színésznő.

Az eset hatalmas port kavart a közösségi oldalakon is, rengeteg felhasználó vette védelmébe a színésznőt, illetve éltette az afroamerikai nők szépségét. Többen kitértek arra, hogy az újságíró igen korlátolt lehet, ha azt hiszi, hogy a Davis által megformált szereplők egyek a színésznővel. 

Viola Davist egyébként a világ egyik legbefolyásosabb nőjének is megválasztották, a Variety magazin különkiadásának címlapján is ő szerepel.

Ezt is szeretjük