Vince Vaughn borzasztóan lepukkant - Évtizedekkel öregebbnek tűnik
Vince Vaughn nagyon rosszul néz ki a friss fotóján.

vince-vaughn-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Vince Vaughn valaha a nők nagy kedvence volt: a nagydumás színész ágyában még olyan szépségek is megfordultak, mint Anne Heche vagy Jennifer Aniston. Legfrissebb fotói azonban aggodalomra adnak okot: borzasztóan lepukkant az egykori sármőr.

Így néz ki most Vince Vaughn

A színész ugyan még csak 48 éves, de a mostani képein jóval idősebbnek tűnik. Erőteljesen kopaszodni kezdett, göndör fürtjei is megritkultak és megőszültek, ráadásul soványabbnak is tűnik a megszokottnál. Igaz, nem csoda, hogy rosszul néz ki, ugyanis nehéz időszakot hagyott maga mögött. 2018 végén ittas vezetés miatt került bajba a hatóságoknál - ráadásul még szembe is szállt a kiérkező rendőrökkel, és nem volt hajlandó kiszállni az autójából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#vincevaughn

Doc Pilotte (@doxchopshop) által megosztott bejegyzés,


Ráadásul nem is ez az első alkalom, hogy a részegsége miatt bajba került: többször kapták le ittasan, sőt, verekedésbe is keveredett az ital hatása alatt. Az arcán is meglátszik, hogy az utóbbi időben különösen nem veti meg a szeszes italokat. Ennek fényében nem is meglepő, hogy nem halmozzák el szerepajánlatokkal. Tavaly csak az F is for Family című rajzfilmsorozatban tűnt fel, ahol Chet Stevensonnak kölcsönözte a hangját.

A rajongókat is meglepte a változás: "Hova tűnt a hajad? Mintha teljesen lecsúszott volna a fejedről. Sajnálom, régen olyan jól néztél ki", "Hölgyeim és Uraim, ezt teszi az alkohol. Kár, hogy elrettentő példa lett belőle", "Jézusom, mintha nem is ő lenne! Ijesztő ez a fotó" - írták a Twitteren.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük