Ezen te is nevetni fogsz! A macsó sztár Katy Perry számára ropja
Vin Diesel Katy Perry számát énekli és táncol videóján, melyet a Facebookra posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár eddig nem komikusi vagy táncos énjét domborította ki Vin Diesel, a Facebook-oldalára feltöltött videóban ezt is megcsillogtatta.

Az akcióhős Katy Perry slágerét, a Dark horse-t énekli és pár táncmozdulatot is bemutat a kamera előtt.

Ezzel ünnepel

Attól biztosan nem kell félni, hogy a következő Step up filmben helyet kapna a Halálos iramban sztárja, ám videóját így is szétszedték a rajongók, pár óra leforgása alatt több mint 103 ezer hozzászólást kapott és majdnem 857 ezer lájkot.

Többen meg is jegyzik, hogy sosem gondolták volna, hogy tud ennyire laza is lenni az izomkolosszus, ám pozitívan csalódtak benne.

A 46 éves színész elárulja, azért fakadt dalra, mert megtudta, legutóbbi filmje, a Riddick DVD-változata az eladási listák élén landolt és már tervezik a következő rész forgatását is.

Harmadik lett a filmje

2013-ban a Halálosabb iramban 6. részével a harmadikok lettek a bevételek szempontjából, olyan filmeket megelőzve, mint az Éhezők viadala vagy az Acélember.

Mint arra a rajongók biztos emlékeznek, Vin Dieselnek nem volt könnyű a tavalyi év vége, legjobb barátja, Paul Walker ugyanis november 30-án életét vesztette. Azóta is több közös videójukat osztotta meg, nehezen tudja feldolgozni barátja tragikus halálát.

Ezt is szeretjük