Vilmos herceggel durván bántak társai iskolásként: meglepő módon vágott vissza nekik

Vilmos herceggel nem minden társa bánt szépen focizás közben.

vilmos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos híresség vallott már arról az elmúlt években, milyen módon szekálták az iskolatársai, Tom Cruise-t például rendszeresen megverték az iskolában, mert túl alacsony és kicsi volt a többiekhez képest, Winona Rydernek két öltéssel kellett összevarrni a sebét, mivel durván bántalmazták osztálytársai öltözködési stílusa és rövid frizurája miatt, Barack Obamát a fülei és a neve miatt csúfolták, Mila Kunist és Lady Gagát pedig a külsejük miatt kritizálták megállás nélkül.

A királyi család tagjai közül Vilmos hercegnek gyűlt meg a baja néhány társával, erről a BBC Radio 5 Peter Crouch beszélgetős műsorban vallott.

Vilmos herceg így lépett fel szekálói ellen

Cambridge hercege imád focizni, gyerekként és tinédzserként is szívesen űzte a sportot, rendszeresen résztvevője volt a meccseknek, ám néhány sportolótársa nem nézte jó szemmel, hogy ő is a pályán van, szándékosan azt akarták, hogy lesérüljön, és eltörje a lábait.

GettyImages-50702597
Fotó: Ken Goff / Getty Images Hungary

A herceg persze nem hagyta magát, rafinált módon vágott vissza azoknak, akik ártani akartak neki.

- Jó régen történt már ez, az egyik rendőrt, aki testőrként vigyázott rám, megkértem, hogy legyen nála egy lézertoll, és rávettem, hogy célozzon vele rá néhány játékosra, hogy egy piros folt megjelenjen rajtuk - vallotta be.

Lényegében azt hitették el a csapattársával, hogy egy orvlövész figyel a herceg biztonságára. Nem biztos, hogy tényleg ez volt a legelegánsabb megoldás, kicsit ijesztő is, viszont hatásos volt, nagyjából tíz perc után leszálltak a hercegről. Ekkoriban még nagyon fiatal volt, csupán 15 esztendős.

Charlotte hercegnő tiszta apja

Képes összeállításunkban megnézheted, a kis Charlotte mennyire hasonlít édesapjára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük