Vilmos herceg állítólagos szeretője megtörte a csendet: Rose Hanbury így reagált a pletykákra

Rose Hanbury reagált arra, hogy tényleg ő-e Vilmos herceg szeretője.

Vilmos herceg és Rose Hanbury
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Katalin a hétvégén ismét feltűnt Vilmos herceg oldalán, ennek ellenére a múlt héten szárnyra kaptak olyan pletykák, amelyek már a válásukat pedzegették, ugyanis a megszerkesztett anyák napi fotón a hercegné nem viselte a jegygyűrűjét. Rose Hanbury neve is képbe került ismét, ugyanis már 2019 óta azt beszélik, hogy valójában ő a trónörökös szeretője.

A Vilmos hercegről szóló pletykákra így reagált Rose Hanbury

Mivel Katalint hónapokig nem lehetett látni, ráadásul a műtétjéről sem osztottak meg túl sok részletet, egyre több teória kezdett el terjedni az egészségi állapotáról, illetve a házasságáról is. A TikTokon már a hűtlenség szálat is belefűzték a történetbe, így került a képbe Rose Hanbury, akiről még 2019-ben írták azt a pletykalapok, hogy mivel Vilmos szeretője volt, Katalin megszakította vele a kapcsolatot, a férjét pedig arra kérte, hogy soha többé ne találkozzon a nővel, annak ellenére, hogy a herceg mindent tagadott. 

GettyImages-52163027
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

Egyesek arra gyanakodtak, hogy Vilmos nem tartotta be a szavát, és továbbra is találkozgatott Hanburyvel, akit teherbe is ejtett. Erre valószínűleg pont 2023 végén került sor, és Katalin valójában ideg-összeroppanást kapott. 

Ez persze csak egy verzió a sok közül, vannak olyan pletykák is, hogy Rose Hanbury legkisebb gyereke, a 2016-ban született Iris apja valójában Vilmos, nem pedig a férje. Sőt, a nő és David Cholmondeley válásáról is szóltak a hírek, de erről hivatalos bejelentés nem érkezett. Az megint rátett egy lapáttal, hogy múlt hét kedden Stephen Colbert műsorvezető a talkshowjában poénkodott Vilmos állítólagos afférjával.

Hanburynek elege lett a sok találgatásból, így ügyvédjén keresztül reagált a vádakra, írta meg a Business Insider.

- A pletykák hamisak - zárta rövidre.

Friss videón Katalin hercegné és Vilmos herceg: a rajongók emiatt kételkednek a felvétel eredetiségében

Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről friss videó jelent meg.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük