Katalin és Vilmos három gyerekükkel mind kékbe öltöztek - Így léptek ki otthonuk küszöbére
Ők nyitották meg a Clap for our Carers kampány ötödik hetét.

katalin-hercegné-vilmos-herceg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este hatalmas tapsvihartól volt hangos Anglia. A brit háztartások apraja-nagyja kilépett otthona elé: két kezüket összeütve köszönték meg azon dolgozók fáradtságos munkáját, akik életüket kockáztatva teszik a dolgukat nap mint nap ezekben a nehéz időkben. A királyi család is csatlakozott a mozgalomhoz, Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeikkel közösen nyitotta meg az eseményt.

A BBC csatorna közvetítette a Big Night In elnevezésű jótékonysági műsorát, és egyben megmutatta, hogy tapsolnak az ország különböző pontjainak lakói. Voltak, akik jelmezbe bújva táncoltak, mások pedig dalra fakadtak az összetartás jegyében.

Vilmos, Katalin és a gyerekek is kékbe bújtak

Egy mókás, webkamerás beszélgetéssel indult az adás a műsorvezető, Stephen Fry és Vilmos herceg között. Ebben a 37 éves előkelőség elárulta, hogy rémálom számára az otthoni oktatás, majd azzal is viccelődött, hogy mielőtt kilép az ajtón fel kell öltöznie, mert a zoknijáról, cipőjéről és a nadrágjáról is majdnem megfeledkezett.

Ezt követően csatlakozott családjához: mindannyian kékbe bújtak, tisztelegve ezzel az Országos Egészségügyi Szolgálat előtt. Katalin a rá jellemző eleganciával viselte könnyed, tavaszi, virágmintás ruháját. A gyerekek is elragadóan néztek ki: Charlotte igazi kis hölgyként festett, míg a fiúk, György és Lajos, elegáns ingben mutatták meg magukat.

Ezután egy montázzsal tisztelegtek a bolti eladók, mentősök, ápolók, orvosok, tanárok és mindenki előtt, akik könnyebbé teszik a karantén napjait.

Károly herceg és Kamilla sem maradhatott ki, ők zárták le a videót. Vilmosékhoz hasonlóan szintén kék ingekben fejezték ki, hogy mennyire hálásak az ország dolgozóinak.

Katalin hercegné és lánya, Charlotte ruhái

Katalin hercegné imád összeöltözni a családjával, a kis György és Charlotte már most igazi divatdiktátoroknak számít, pedig nem sok beleszólásuk van, hogy édesanyjuk mibe öltözteti őket. Katalin egy szem kislánya gyakorta visel ugyanolyan színvilágban pompázó darabokat, melyek az ő szettjéhez illenek. Nézd meg képes összeállításunkban, milyen édesek együtt hasonló ruhában!

Ezt is szeretjük