Vilmos herceg és Charlotte közös videójától olvadozunk: a kis hercegnő imádni való gyermek

Vilmos herceg és Charlotte hercegnő videója a rajongókat is meghatotta.

vilmos-és-charlotte-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg kislányával, Charlotte hercegnővel készített egy tündéri videót, hogy az angol női labdarúgó-válogatottat bátorítsák az esti meccsre.

 Vasárnap rendezték meg a 2022-es női labdarúgó-Európa-bajnokságot, pont ennek alkalmából készült el a rövid felvétel, a kis hercegnő cuki mosolyával egyértelműen ellopta a show-t.

Vilmos herceg és Charlotte hercegnő videója

A hétéves gyermek édesapja ölében ülve kívánt sok sikert a Lionesses tagjainak, és elmondta, reméli, majd ők nyernek, a trónörökös pedig megdicsérte a csapatot eddigi teljesítményükért. 

A videó alatt a csapat megköszönte Cambridge hercege és hercegnője jó kívánságát, de nem csak őket hatotta meg az aranyos videó. A rajongóknak azonnal felcsillant a szemük, amint meglátták a kis hercegnőt.

"Charlotte annyira elbűvölő és magabiztos!" "Olyan csinos ez a kislány!" "Jajj, annyira hasonlít a dédimamájára, Erzsébet királynőre!" "Charlotte lassan kezd hasonlítani Diana hercegnőre!" "Olyan szép, akár az anyja és Diana" - fogalmazták a kommentelők.

Úgy tűnik, kiváló doppingot jelentett Vilmos és lánya jó kívánsága, ugyanis a július 31-ei döntőben két góllal verték meg az angolok a németeket. A döntőt a Wembley Stadionban rendezték meg, amelyen a herceg is részt vett. Ő adta át a kupát a nyertes csapatnak, Charlotte nem tartott vele a meccsre, valószínűleg túl kicsinek gondolták még erre az eseményre. Érdekesség, hogy a hercegnő is imádja a futballt, csakúgy mint bátyja, György, a herceg évek óta Chelsea-szurkoló.

Miért akar Katalin hercegné újra várandós lenni?

Katalin hercegné titkon még nem mondott le a negyedik gyerekről.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük