Kiderült, Vilmos herceg milyen apa valójában: a bennfentesek így nyilatkoztak róla
Vilmos hercegről is olvashatnak a rajongók a Harryről és Meghanról szóló új könyvben.

vilmos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos hercegért és Katalin hercegnéért emberek milliói rajonganak világszerte, szerelmük 2003-ban kezdődött, 2007-ben egy rövid ideig külön voltak, de végül visszataláltak egymáshoz. Világraszóló esküvőjüket 2011 áprilisába tartották meg. Pár évvel később sorjában érkeztek a gyerekek is, György 2013 júliusában, Charlotte 2015 májusában, Lajos 2018 áprilisában született meg.

Nyilatkozataikból és az eddig megjelent családi fotókról látszik, mennyire családcentrikusak, a gyerekeket példaértékűen nevelik. A házaspár viszonyáról és arról, Vilmos mennyire veszi ki részét a gyereknevelésben, Omid Scobie és Carolyn Durand újságírók új könyve értekezik. A Szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család című kiadvány, bár a sussexi házaspár kapcsolatáról szól elsősorban, de a cambridge-iek életét is érinti pár fejezet.

Ilyen édesapa Vilmos herceg

Az újságírók azon szerencsés emberek közé tartoznak, akik a királyi család legfontosabb életeseményeiről tudósíthatnak, és első kézből kapnak meg minden információt az udvartól. Az évek alatt kiváló kapcsolatot építettek ki a palotában, a családtagok ismerősei közül is többekkel tartják a kapcsolatot, így rengeteg olyan történetet leírtak könyvükben, amelyekről csak a bennfentesek tudtak eddig. Vilmos hercegről kiderült, hogy azon édesapák közé tartozik, aki maximálisan kiveszi a részét a gyereknevelésben.

Katalinnak mindenben segít, beleértve a gyerekek iskolába szállítását, de szívesen el is megy értük, ha a herceg teheti, a házimunkába is besegít. A könyv írói szerint feleségével együtt nagyon modern szülők, nem hárul az összes feladat csak az anyára. Vilmos ugyanannyit főz a családjára, mint a felesége. Utóbbi sokak számára meglepő információ lehet, hiszen a legtöbben azt feltételezik a királyi család tagjairól, hogy mindig a személyzet készíti el az ételeiket, ám ez egyáltalán nincs így.

A szabadsag nyomaban Harry es Meghan fedlap
Fotó: 21. Század Kiadó

- Vilmos ezzel anyja nyomdokait követte. Diana hercegnő volt az egyik legelső királyi családtag, aki a konyhát olyan hellyé tette, ahol a család mindig összegyűlhetett. Mindezt egy olyan időszakban, amikor az uralkodóház más tagjai szinte alig tették be a lábukat a konyhába - olvasható a könyvben.

Amikor Cambridge hercege és hercegnéje beköltöztek rezidenciájukba, az volt a fő céljuk, hogy a konyha központi része legyen az otthonuknak. Ahogy régen Diana, most Vilmos is arra törekszik, hogy a kicsinyeinek normális gyerekkora legyen. Bár tisztában van azzal, hogy a hétéves György egy napon király lesz, azonban nem szeretné megfosztani tőle azokat az élményeket, amelyeket az átlagos gyerkőcök is megélnek.

Cikkünk Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyve alapján készült. 

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Kiadja a 21. Század Kiadó.

Ára 4490 forint.
Ezt is szeretjük