Kamilla ennél idegesebb nem is lehetett volna: Vilmos herceg miatt reszketett, mint a nyárfalevél
Vilmos herceg - A trónörökös című életrajzi könyvben arról is szó van, hogy találkozott először Károly fia Kamillával.

GettyImages-102004471
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos hercegről új életrajzi könyv jelent meg, amelyet Pierrick Geais írt meg Vilmos herceg - A trónörökös címmel.

A kiadvány egészen idén nyárig dolgozza fel Károly király nagyobbik fiának életét, így olyan történetek, amelyek már Erzsébet királynő haláláról és temetéséről szólnának, már nincs benne. Még sosem hallott vagy kevésbé ismert sztorik is napvilágra kerültek a kiadványnak köszönhetően, köztük van az is, amikor Wales újdonsült hercege életében először találkozott Kamillával. 

Vilmos herceg, a trónörökös így találkozott először Kamillával

Károlynak mindig is Kamilla volt a nagy szerelme, még a '70-es években is jártak, de akkoriban a családja nem tartotta őt megfelelő menyasszonynak. Miután már Diana hercegnővel családot alapított, 1986-ban újra szeretők lettek, és azóta már tényleg elválaszthatatlanok. Ezekben az időkben nyilvánvalóan Károly még nem akarta titkos szerelmét bemutatni a fiainak, de Wales hercegnőjének halála után egyre inkább érlelődött benne a gondolat, hogy ezt a lépést megtegye. 1998 júniusa volt, pont ebben a hónapban lett idősebbik fia 16 esztendős.

Vilmos herceg 16 évesen, pont ennyi idősen ismerte meg Kamillát.
Vilmos herceg 16 évesen, pont ennyi idősen ismerte meg Kamillát.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

- Az első találkozót 1998 júniusában szervezték meg, vagyis inkább rögtönözték, egy héttel Vilmos 16. születésnapja előtt. A fiatal herceg telefonon értesítette apját, hogy várhatóan hamarabb fog megjönni Etonból, a középiskolából, és azt tervezi, hogy mielőtt a barátaival találkozik, hazaugrik a York-házba. Kamilla, aki a fiúk távollétében szinte mindig ott lakott, máris húzta volna a nyúlcipőket, hiszen tartott a párja idősebb fiával való találkozástól - olvasható a könyvben.

Károly azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és megkérte kedvesét, hogy maradjon, és ismerje meg a trónörököst. Végül sikerült maradásra bírnia, így a fiúnak is jelezte, hogy bemutatja neki egy barátnőjét.

Vilmos persze egyből kapcsolt, kiről lehet szó, ennyi idősen már ő is követte a bulvárt, és sok cikket olvasott Kamilláról. Ennek ellenére örült a lehetőségnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Távol állt tőle, hogy Kamillára gonosz mostohaként tekintsen, és csak az apja boldogsága lebegett a szeme előtt. A beszélgetés egy csésze tea mellett zajlott: Vilmos nyugodtnak tűnt, miközben Kamilla alig tudta leplezni idegességét.

Az első beszélgetésük fél óráig tartott, volt szó a lovakról, a lovaspólóról és a vadászatról is. Végül a herceg szakította félbe sajnálkozva a beszélgetést, ugyanis moziba indult a barátaival. Miután elhagyta a házat, Kamilla öntött magának egy tripla adag gin-tonikot, hogy lenyugtassa az idegeit.

vili köny
Fotó: Athenaeum

- Reszkettem, mint a nyárfalevél - idézte a királyné szavait a könyv.

Később ismét együtt teáztak, de akkor már Harry herceg és Károly választottjának gyerekei, Tom és Laura Parker Bowles is jelen voltak a találkozón. Minden remekül zajlott, így végre Károlynak és Kamillának már nem kellett titkolniuk szerelmüket a gyerekek előtt.

Pierrick Geais: Vilmos herceg - A trónörökös
Athenaeum Kiadó
4699 Forint 

Az egyik legnépszerűbb tagja a brit uralkodóháznak, jóképű, okos, intelligens. Vilmos hercegnek minden reménye megvan arra, hogy a monarchia koronás fője legyen. Életéről, eddigi pályafutásáról, valamint kiterjedt és világszerte ismert családjáról írt izgalmas könyvet a francia Vanity Fair királyi sztorikra szakosodott újságírója, Pierrick Geais. A kötetet színes képmelléklet gazdagítja. Hogyan tudatta Károly elsőszülött fiával, Vilmossal anyja halálhírét? Miért töltött Cambridge hercege egy éjszakát hajléktalanként London utcáin? Miért választotta Vilmos a skóciai St. Adrews egyetemet az addig a családjánál szokásos Oxford vagy Cambridge helyett? Kiknek csapta a szelet Kate Middleton előtt? Vilmos hol találkozott későbbi feleségével, és hogyan sikerült néhanapján sajtókíséret nélkül randevúzniuk? Hányszor szakított egymással a szerelmespár, mire végre egybekeltek? A könyv a fenti kérdésekre biztos forrásból érkező válaszokat ad, és még jó néhány hasznos információval szolgál, ha mindent tudni akarunk a brit trón várományosáról.

Harry herceg nagy szerelme Meghan előtt

Harry hercegnek két komoly kapcsolata volt Meghan előtt, az egyik exe Cressida Bonas.

Ezt is szeretjük