Vilmos hercegről nem szállt le az erőszakos lány: Katalin húzta ki a slamasztikából
Vilmos herceg és Katalin hercegné barátságát ez az élmény csak még inkább elmélyítette.

vilmos és katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a St. Andrews Egyetemen ismerkedtek meg a 2000-es évek elején, először csak barátok voltak, később a szerelem is kialakult köztük.

Viszonyuk alakulásáról egy új történet látott napvilágot, amelyet Robert Lacey, a királyi család hivatalos önéletrajzírója írt le a Battle of Brothers című könyvében, amelyben Vilmos és Harry herceg testvéri kapcsolata áll a középpontban.

Katalin hercegné így mentette meg Vilmos herceget

Az egyetemen tartottak egy bulit, amelyen a herceg és Kate Middleton is részt vett, akkoriban sok lány szemet vetett Vilmosra, hiszen többen álmodoztak arról, hogy talán egy szép napon beházasodhatnak a brit királyi családba.

GettyImages-73283572
Fotó: Richard Heathcote / Getty Images Hungary

- Vilmosra ráakadt egy erőszakos diáklány, bár a herceg udvarias volt vele, mégsem tudta lerázni, a lány pedig nem vette a lapot. Hirtelen megjelent Katalin a semmiből, aki átkarolta Vilmost. Erre ezt mondta az erőszakos lánynak: "jaj, bocsánat, de van barátnőm". Ezután Katalinnal nevetve arrébb sétáltak - olvasható a könyvben.

Természetesen Vilmos megköszönte Katalinnak, hogy megmentette őt.  

GettyImages-1125961649
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Később, 2002-ben egymásba szerettek, bár éltek meg hullámvölgyeket, 2004-ben egy nagyon rövid időre, majd 2007-ben pár hónapra szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. Végül 2010-ben, Kenyában kérte meg a herceg Katalint, hogy legyen a felesége, aki erre természetesen igent mondott. 2011-ben összeházasodtak, azóta pedig három gyönyörű gyermeket nevelnek együtt. 

Diana hercegnő Magyarországon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Diana hercegnő, amikor a hazánkban járt.

Ezt is szeretjük