Vikki Blows pucéran pózolt
Hozzá képest Megan Fox is csak egy boszorkány
A fekete hajú modell nevét előbb-utóbb mindenki kívülről fogja fújni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vikki Blows az angol Front magazinban mellbedobással győz, a 20 éves angol lány legújabb fotóin minden erotikus rekordot megdönt, csodás testétől a képek úgy izzanak, mint még soha.

A 20 éves lány egy igazi bombázó

Hibátlan teste, lenyűgöző mellei és elképesztő popsija miatt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei nyár legjobb nőjével van dolgunk!

Nem véletlenül jósolnak neki igen szép karriert a glamour modellek veszélyes világában, sokak szerint Lucy Pinder és Keeley Hazell felkötheti a melltartóját, ha versenyben akarnak maradni, Vikki ugyanis a jelek szerint könnyedén kiütheti őket a nyeregből.

A fekete hajú essexi csajnak – aki kissé Rose McGowan-hez hasonlít - pedig minden esélye megvan arra, hogy lehengerlő testi adottságait felhasználva egyre nagyobb hírnévre tegyen szert, a férfiak ugyanis imádják Vikkit.

8 piercing és 6 tetoválás díszíti testét

Akinek meghökkentő családneve bizony sok disznó viccre adhat okot, és habár rajongói felvett álnévre gyanakszanak, Vikki nemrég eloszlatta a ködöt, és bevallotta, hogy bármilyen meglepő is, de ez az igazi neve. A blowjob, nos mit szépítsük a fellációt takarja angolul.

Bikavadító testrészeivel többek között az FHM, a Sun, a Zoo, a Nuts és a Bizarre magazin olvasóinak fantáziáját ingerelte, de bizonyára nem kell már sokat várnunk a rangosabb lapok.

Mint például a Maxim felkérésére sem, sőt, azon se csodálkozna senki, ha Hugh Hefner is felfigyelne sok szőke cicája között a feketehajú bombázóra.

Vikkinek saját elmondása szerint hat tetoválása és nyolc piercingje van, azt azonban, hogy utóbbiak testének mely pontjain találhatók, nem árulta el – ez tehát mindenkinek a fantáziájára van bízva!

Ezt is szeretjük