Friss! Nyakon szúrtak egy nőt a Viharsziget vetítésén
Leonardo DiCaprio új filmjének vetítésén történt a megdöbbentő bűneset, melynek tettesei azóta is szabadlábon vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, már egy ártatlan mozilátogatás idején sincs biztonságban az ember. A legfrissebb hírek szerint ugyanis nyakon szúrtak egy nőt Leonardo DiCaprio új filmjének, a Viharszigetnek a vetítésén.

Bár az eset a kaliforniai Lancaster város Cinemark 22 mozijában történt, ráadásul két héttel ezelőtt, a sajtót csak most értesítették a történtekről.

Még mindig szabadlábon

A tetteseknek a Los Angeles-i megyei seriffhivatal szerint még nem sikerült a nyomára akadni, így minden médiumot felhasználnak arra, hogy segítséget kérjenek kézre kerítésükben.

Az a bizonyos szombat esti vetítés telt ház előtt zajlott, amikor is az egyik hölgy néző - más források szerint férfi - panaszkodni kezdett egy nőre, amiért az a film közben hangosan beszélt a mobilján.

Állítólag a telefonáló és két kísérője elhagyták a mozitermet. Ám a két férfi néhány perccel később visszatért egy húshőmérővel, és az eszköz hosszú, hegyes végét belevágták a panaszos nyakába, mondta Steve Whitmore, a seriffhivatal szóvivője.

Bosszú a semmiért

A meg nem nevezett áldozatot súlyos sérülésekkel szállították kórházba, mellette ugyancsak megsérült két másik néző is, akik a segítségére siettek.

- Ez egy nagyon gonosz és gyáva támadás volt - vallotta Whitmore.

A nálunk március 4-e óta látható Martin Scorsese-thriller, a Viharsziget egyébként egy különös szigeten található, elmebeteg bűnözőknek létrehozott, erődítményszerű intézményben játszódik.

Két rendőrbírót - Leonardo DiCaprio és Mark Ruffalo alakításában - küldenek a hátborzongató helyre, hogy derítsék ki, hová tűnt onnan egy gyilkosságért elítélt nő.

Ezt is szeretjük