Viggo Mortensen, A Gyűrűk Ura sztárja 50 fölött is dögös
Viggo Mortensennek jól állnak az évek, hiszen túl az ötödik ikszen is rendkívül sármos jelenség. Győződj meg róla!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1958-as születésű Viggo Mortensen igéző kék szemeit már több tucat filmben megcsodálhattuk, az alacsony teremete ellenére is rendkívül sármos sztár többnyire drámákban, thrillerekben vállal szerepet.

Színészi pályafutását viszonylag későn, 27 éves korában kezdte  a Kis szemtanú című krimivel, melyben többek között Harrison Ford volt a partnere, majd a Vad szenvedélyek című romantikus filmben bizonyította tehetségét.

Későn kezdte

Innentől kezdve szinte minden évben feltűnt a filmvásznon, a hazai közönség leginkább A Gyűrűk Ura Aragonjaként emlékszik rá. A szerencsések élőben is találkozhattak vele, 2008-as Good című filmjét hónapokig forgatták Budapesten.

Az 51 éves sztár azon kevesek közé tartozik, akiknek egyenesen jól áll az őszülő halánték, és az arcát szántó barázdák is férfiasságát erősítik - úgy tűnik, a korral egyre szexibb.

Ő lesz Freud

Vonzereje természetesn Hollywood üdvöskéit sem hagyja hidegen. Mióta elvált punk énekes feleségétől, Exene Cervenkától - akitől egy fia született 1988-ban -, ágyában megfordult többek között Josie Bisset, de Gweneth Paltrow is.

2006 óta Ariadna Gil színésznővel él együtt.

A jóképű színészt legutóbb a 2009-es Az út című moziban láthattuk, jelenleg pedig a várhatóan 2011-ben megjelenő A Dangerous Method című életrajzi filmet forgatja, amelyben alakítja a híres pszichoanalitikust, Sigmund Freudot.

Ezt is szeretjük