8 szexi angyal pózolt fehérneműben
Vérforraló fotókkal - ezektől tutira minden pasi beindul
A legdögösebb és legszexisebb modellek a színfalak mögött!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Victoria’s Secretet feltehetően senkinek sem kell bemutatni, hiszen a világ egyik legnagyobb és legkelendőbb fehérneműmárkájáról van szó, a cég 2006-os bevétele meghaladta az öt milliárd dollárt.

Tüzes popsik, tüzes pillantások

A márkát 1977-ben alapította Roy Raymond San Fransiscoban, ám ő 1982-ben végül eladta az egészet a Limitednek.

A siker és népszerűség pedig töretlenül ívelt felfelé, aminek következtében a kilencvenes években már Amerika első számú fehérnemű-hálózatává vált a Victoria’s Secret.

Amerikában napjainkban mintegy ezer boltot és száz független szépségszalont találhatunk e név alatt, és mintegy 400 millió katalógust postáznak évente. A minőségi fehérneműkön túl a cég védjegyévé a Victora’s Secret angyalai váltak, akik mindannyian a világ legmenőbb és legfelkapottabb topmodelljei.

Lassan tíz éve izzasztják a férfiakat

A cég a kilencvenes években kezdte fényűző divatbemutatókon híres szupermodellekkel reklámozni az adott időszakos kollekciókat, ám a legnagyobbat mégis az angyalokkal dobbantottak, akik az 1999-es divatbemutatón debütáltak óriási sikerrel.

Most azonban minden férfi álma valóra vált, ugyanis megtekinthetők a 2007-es show színfalak mögött készített bikavadító felvételei, amelyeken a jelenlegi nyolc angyal iszonyatosan forró fehérneműkben készülődik a műsor előtt.

Bárkit az ujjaik köré csavarnának

A szerencsés nyolcas a következő lányokból tevődik össze: Adriana Lima, Heidi Klum, Selita Ebanks, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Karolina Kurkova és Marisa Miller. Ők mindannyian a világ legjobban fizetett modelljei közé tartoznak, ami érthető, hiszen gyönyörűek, szexisek és hitetlenül buják.

A nagy népszerűségnek hála 2007-ben pedig a világon elsőként kapott a márka egy csillagot a hollywoodi Walk of Fame-en, amire korábban eddig még sosem volt példa. Az óriási divatbemutatókon az elmúlt években pedig olyan popsztárok gondoskodtak eddig a megfelelő zenéről, mint Justin Timberlake, Mary J. Blige vagy a Spice Girls.

Ezt is szeretjük