Átlátszóban villantott a becsípett Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt szokásához híven csapott egy görbe estét, persze a feltűnéskeltés ezúttal sem maradt el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha rangsorolni kellene a villantós műfaj koronázatlan királynőit, Victoria Silvstedt előkelő helyen végezne a mezőnyben. A 35 éves bombázó minden adandó alkalmat megragad, hogy teste intim bájait a paparazzik elé tárja.


Bár már több mint tíz év eltelt azóta, hogy megválasztották az Év playmate-jének, a magamutogatásról azóta sem szokott le.

Szépségkirálynőből playboynyuszi

A svéd származású szépség már fiatalon is bevállalós volt. 16 évesen például megnyert egy orgazmusszimuláló versenyt a helyi kocsmában. A jutalomként hazavitt televízióról azt hazudta anyjának, hogy bingón nyerte.

Kivételes testi adottságait kihasználva indult a Miss Svédország szépségversenyen, ahol második helyezést ért el. Ezzel kezdődött sikeres modellkarrierje, majd a szőke bombázóra Hugh Hefner is felfigyelt.

Victoria 1996-ban mutatta meg először bikavadító domborulatait a nyuszis magazinban, 1997-ben pedig őt választották az Év playmate-jének.

Azóta már számtalan férfiaknak szóló lapban tette közszemlére királynői idomait, sőt 2005-ben ő lett a világ második legszexisebb szőkéje, Jennifer Ellison színésznő után.

Imádja a feltűnést

A svéd szexbomba imád feltűnést kelteni, különösen, ha szórakozni indul. Victoria igazi partikirálynő, aki minden adandó alkalmat megragad, hogy kirúgjon a hámból.

Görbe estéin férfiakat megszégyenítően képes vedelni, az úrinői viselkedéssel pedig nem sokat törődik. Előszeretettel feledkezik meg az alsónemű viseléséről, a paparazzik hol bugyi, hol melltartó nélkül kapják lencsevégre.

A fenti fotók egy viszonylag szolid villantást örökítenek meg, amikor a mulatozó szilikonmaca „csak” a cicifixről feledkezett meg. Kész szerencse, hogy agyonszilikonozott keblei maguktól is megállnak!
Ezt is szeretjük