Közszemlére tette lába közét Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedtet napozás közben kapták le, a playmate pedig szemérmetlenül illegette magát mindenki szeme láttára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Silvstedtet október 4-én St. Tropez-ban kapta le valamelyik szemfüles lesifotós napozás közben. 


A 35 éves svéd modellt nem igazán zavarta, hogy megörökítik bikinis testét, sőt mi több, szemrebbenés nélkül és boldogan illegette magát a paparazzo kamerája előtt.

Merész magánprodukcióját nem igazán nevezhetjük prűdnek, hiszen a szőke bikinis bombázó többek között durván széttárt lábait és pucsított is, a lesifotós pedig bőszen kattogtatta gépét. 

Silvstedt eddigi karrierje során természetesen már jelentős tapasztalatra tett szert a magamutogatás terén, hiszen több alkalommal is pucérkodott a Playboy-ban.

Először 1996-ban dobta le ruháit Hugh Hefner nyuszis magazinja kedvéért, ugyanezen év decemberében pedig már mint a hónap playmate-je szerepelt a lapban.

Ám a sikereknek ezzel korántsem szakadt vége, hiszen 1997-ben őt választották meg az év playmate-jének is.

Victoria sosem volt szívbajos, 16 évesen például benevezett egy orgazmusszínlelő versenyre, ahol el is vitte a pálmát. Jutalma egy tévé volt, ám édesanyjának azt mondta, bingón nyerte.

Modellként olyan márkákat népszerűsített, mint a Chanel, a Christian Dior, a Givenchy vagy az Armani, arról nem is beszélve, hogy olyan népszerű magazinokban csodálhatták meg testét rajongói, mint a GQ, a Maxim, a Gear vagy a NutsUtóbbi kiadvány 2005-ben a világ második legjobb szőkéjének kiáltotta ki, Jennifer Ellison színésznő után.
Ezt is szeretjük