Fotók! Victoria Beckham halálra éhezteti magát
Anorexiagyanús képekkel
A népszerű celeb csontvázszerű alakjával alaposan ráijesztett kollégáira a londoni Fashion Weeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckhamet a múlt hét végén örökítették meg a brit fővárosban, ahol sok más hírességgel együtt tiszteletét tette a Fashion Week nevezetű rendezvényen.

A 35 éves angol celebnek csontvázszerű alakjával sikerült a frászt hoznia a jelenlévőkre, akik érthető módon azonnal aggódni kezdtek, hiszen úgy tűnik, Beckhamné halálra éhezteti magát.

Pedig a helyszínen több aggasztóan sovány modell is jelen volt, mégis Posh Spice keltette a legnagyobb feltűnést.

A Vogue által szervezett vacsorán az egykori énekesnő boldogan pózolt olyan sztárvendégek oldalán, mint Claudia Schiffer, Pixie Geldof, Naomi Campbell, Stella McCartney és Natalia Vodianova, ám mind közül ő festett a legijesztőbben.

Sanyargatja testét

Érdemes szemügyre venni a helyszíni képeket, és bárki meggyőződhet róla, hogy Beckhamné bizony jócskán túlzásba vitte a diétát és az edzést. Vékony alakja, csontos felsőteste, karja és válla brutális önsanyargatásról tanúskodik. Egyes szakértők szerint testtömegindexe már 17 alatt jár, amit az orvosok komoly problémának tartanak.

Nem véletlen, hogy időről időre felröppennek olyan pletykák, melyek szerint a 170 centiméteres magas és 48 kilós Victoria Beckham titokban étkezési zavarral küzd. Ám ő következetesen tagadja ezt, saját bevallása szerint ugyanis nem anorexiás.

A gyerekei dolgozni fognak

Bármi legyen is az igazság, a fotók félelmetesek. Ha Victoria nem is eszik, azt azért nem mondhatnánk róla, hogy fejébe szállt volna a hírnév. A háromgyermekes sztáranyuka a közelmúltban ugyanis azt nyilatkozta, ha gyerekei felnőnek, nem fogja nekik megengedni, hogy ne dolgozzanak, annak ellenére sem, hogy ő és David Beckham anyagi biztonságot nyújthatnak nekik.

- Igenis dolgozni fognak. Ugyanúgy, mint én vagy ahogy David. Nem úgy fognak lefeküdni, mint azok a gyerekek, akik csak lógnak egész nap.

Ezt is szeretjük