Súlyos autóbalesetet szenvedett egy fiú, ami megváltoztatta az egész életét
Elmeséljük, mi lett vele
Sorsfordító eseménnyé vált. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciustól új sorozattal bővül a VIASAT3 szuperhős-univerzuma: a S.H.I.E.L.D. ügynökei mellé érkezik a Flash - A Villám.

A zöld íjász spin off sorozata Barry Allen - Grant Gustin - történetét viszi tovább, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti, de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is.

A balesetben azonban nemcsak ő kapott szuperképességeket, és az így szerzett adottságokat nem feltétlenül használja mindenki jó célokra.

Jól ismert sorozatsztárok

A 23 részes első évadban vendégszereplőként feltűnik a Szökés című sorozatból megismert Wentworth Miller, Dominic Purcell és Robert Knepper, azaz Michael Scofield, Lincoln Burrows és T-Bag, a Spartacus címszereplője: Liam McIntyre, valamint Mark Hamill - Csillagok háborúja - is.

További érdekesség, hogy a Barry Allen apját megformáló John Wesley Shipp, akit a magyar nézők leginkább a Dawson és a haverokból ismerhetnek, a '90-es évek elején 22 epizódban alakította Flash, azaz Barry Allen karakterét.

De nem ez az egyetlen utalás a korábbi szériára: a már említett Mark Hamill mellett Amanda Pays is ugyanazt a karaktert alakítja, mint két évtizeddel ezelőtt.

A Flash - A Villám több ponton keresztezi a testvérszéria A zöld íjászt, sőt: a szériában további DC Comics szuperhősök is felbukkannak. A sorozat sikerét jól példázza a további évados berendelés, valamint az is, hogy 2016-ban az univerzum újabb képregényhős-adaptációval bővült.

Flash - A Villám: március 1-től minden kedden 21 órától dupla epizóddal a VIASAT3 műsorán.
Ezt is szeretjük