Ennyi változott a sorozat óta a Vészhelyzet Carter dokija
6 éve ért véget a történet
Noah Wyle sokat vesztett fiatalos sármjából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1994-ben indult világhódító útjára a Vészhelyzet, amely a maga 15 évadjával az NBC csatorna második leghosszabb sorozata volt. A sürgősségi osztály életét bemutató történet a mindennapok részévé vált, kíváncsian vártuk, hogyan alakul a kórházi dolgozók és a betegek sorsa, annak ellenére is, hogy a szereplőgárda teljesen ismeretlen színészekből állt.

Az eredeti szereposztásban Anthony Edwards mint dr. Mark Greene, George Clooney mint dr. Doug Ross, Sherry Stringfield mint dr. Susan Lewis, Noah Wyle mint John Carter medikus és Eriq La Salle mint dr. Peter Benton alkották a csapatot, akikhez a második epizódtól Julianna Margulies mint Carol Hathaway nővér is betársult.

Azóta sokat változtak a szereplők, főleg Noah Wyle, aki szinte az egész arcát elfedő szakállat növesztett. Nézd meg őt és a többi férfi szereplőt is!

Emlékszel még a Szívek szállodája szereplőire?

A Szívek szállodája szintén nagyon sok tévénézőt csalogatott a képernyő elé, ám nyolc évvel ezelőtt a sorozatot CW csatorna végleg elkaszálta. Nézd meg, mennyit változtak azóta a főszereplők!

Ezt is szeretjük